Môžem prať detské vecičky v prášku Bonux?

mimsseptember
5. jún 2012

pretože bývam na dedine, pobehala som už všetky obchody ktoré tu máme a nikde nemali nič ako napr. persil sensitive, lovela, batole, a doma iný ako bonux nemám. prosím odpovedzte je to súrne. Ďakujem 😉

brumka
5. jún 2012

no maly by sa v detskom a najlepsie tekutom, moze sa stat ze bude mat babo alergiu moze nemusi. zalezi pre ake velke dieta

zuzka1008
5. jún 2012

myslim že sa nič nestane ak das ešte raz vyplachať a prežehliš

gubcikova
5. jún 2012

podľa toho ako máš staré dieťatko.do roka som prala veci iba v sensitiv prášku a potom som začla v prášku z lidla.ale podľa mňa môžeš vyskúšať či sa dieťatko nevyhádže

rora
5. jún 2012

Ja by som to neriskovala, predsa len novorodenec ma citlivu pokozku, ale pre vacsie dieta uz budem pravat v klasickom prasku alebo gele, cca od 2-3 rokov budem mojej malej pravat s nasimi vecami.

adka2112
5. jún 2012

Neviem, pre aké veľké dieťa, ja som napríklad prala novorodenecké oblečenie mydlom rukách.

sssimi
5. jún 2012

Ja periem v klasickom prášku-tuším ariel mám otvorený. A to ani nežehlím. Kľudne vyper. Ak nebude vyhovovať, tak zistíš.

traktor
5. jún 2012

neprala som v detskom nikdy....mam gel a vzdy som prala v nom..deti su ok..zalezi , ci ma dietatko citlivu pokozku, alebo nie..ak nie, tak kludne, nevidim problem 🙂

bubelko
5. jún 2012

mozes prat v normalnom prasku. co sa moze stat - ze sa vysype - ale to sa moze aj z tych "detskych" 😉

tea333
5. jún 2012

tak jednorazovo mozes vyprat v mydle, detskom mydle, nie?

fialkaa
5. jún 2012

nedaj vela prasku a daj plachanie navyse. pravdaze sa nic nestane. a ked sa dostanes niekde do mesta, kup si lovelu do zasoby.

brisilda
5. jún 2012

ja som rozdiel v prasku nerobila ...co som mala doma v tom som prala 🙂 takze podla mna v tom prasku mozes normalne prat

annaopialova
5. jún 2012

ahoj ja periem v ariely a som velmi spokojna ale len biele na farebne pouzivam bonux color

yvett78
3. feb 2023

@mimsseptember ja by som uz prala iba v prirodnych.Ja pouzivam take platky, 100% prirodne, bez skrytej chemie