pretože bývam na dedine, pobehala som už všetky obchody ktoré tu máme a nikde nemali nič ako napr. persil sensitive, lovela, batole, a doma iný ako bonux nemám. prosím odpovedzte je to súrne. Ďakujem 😉
myslim že sa nič nestane ak das ešte raz vyplachať a prežehliš
podľa toho ako máš staré dieťatko.do roka som prala veci iba v sensitiv prášku a potom som začla v prášku z lidla.ale podľa mňa môžeš vyskúšať či sa dieťatko nevyhádže
Ja by som to neriskovala, predsa len novorodenec ma citlivu pokozku, ale pre vacsie dieta uz budem pravat v klasickom prasku alebo gele, cca od 2-3 rokov budem mojej malej pravat s nasimi vecami.
Neviem, pre aké veľké dieťa, ja som napríklad prala novorodenecké oblečenie mydlom rukách.
Ja periem v klasickom prášku-tuším ariel mám otvorený. A to ani nežehlím. Kľudne vyper. Ak nebude vyhovovať, tak zistíš.
neprala som v detskom nikdy....mam gel a vzdy som prala v nom..deti su ok..zalezi , ci ma dietatko citlivu pokozku, alebo nie..ak nie, tak kludne, nevidim problem 🙂
mozes prat v normalnom prasku. co sa moze stat - ze sa vysype - ale to sa moze aj z tych "detskych" 😉
tak jednorazovo mozes vyprat v mydle, detskom mydle, nie?
nedaj vela prasku a daj plachanie navyse. pravdaze sa nic nestane. a ked sa dostanes niekde do mesta, kup si lovelu do zasoby.
ja som rozdiel v prasku nerobila ...co som mala doma v tom som prala 🙂 takze podla mna v tom prasku mozes normalne prat
ahoj ja periem v ariely a som velmi spokojna ale len biele na farebne pouzivam bonux color
@mimsseptember ja by som uz prala iba v prirodnych.Ja pouzivam take platky, 100% prirodne, bez skrytej chemie
no maly by sa v detskom a najlepsie tekutom, moze sa stat ze bude mat babo alergiu moze nemusi. zalezi pre ake velke dieta