Môžem poslať pacientovi balík do nemocnice?

luciferka93
15. nov 2023

Zdravim, prosim vas je mozne poslat pacientovi balik do nemocnice? A Nemate niekto skúsenosť? Ak ano ako, posta, kurier?

11mirka22
15. nov 2023

@luciferka93 je to možné, ak si ho dokáže sám prebrať niekde vo vstupnej hale nemocnice. Zadaj telefonicky kontakt, kuriér mu bude volať, privezie mu ho do nemocnice. Ak je to ležiaci pacient, tak zrejme nie.

janinah
15. nov 2023

Zavolaj vrchnej sestre daného odd.a dohodni sa s ňou .určite to bude možné.

luciferka93
autor
15. nov 2023

@11mirka22
@janinah dakujem vám, no mamina je po operacii, zozaciatku nebude moct isto nikam, tak skusim niečo vymyslieť, lebo chcela by som ju natajnasa potešiť, a žiaľ nedá sa mi tam ísť kvôli diaľke a tiež malému ☺️☺️

janinah
15. nov 2023

@luciferka93 tak hlavne neposielat kvety...ale balík jej určite doručia až k lôžku

luciferka93
autor
15. nov 2023

@janinah nie nie kvety nie ☺️😉 chcela som dake ovocie, nieco pre potešenie ☺️ bude tam 3 tyzdne a nemáme možnosť ist za nou ☺️ ona síce môže chodiť ale tak no ako po operacii zozaciatku ťažko.

matullienka
15. nov 2023

@luciferka93 ja som ležala v MT v nemocnici na rizikovom 7 týždňov a nechávala som si normálne posielať balíčky kuriérom, zadala so oddelenie a potom už kuriéra navigovala, vždy boli ochotní mi priniesť. Aj jedlo sme si tak objednávali cez donášku

luciferka93
autor
15. nov 2023

@matullienka taknto je super, dakujem velmi pekne za infosku ☺️☺️

angel993
15. nov 2023

@matullienka aj my sme si objednávali jedlo do nemocnice na rizikové. Až raz jedna sestrička zavolala na nás vrchnú sestru a tá nás zjazdila, či nám nestačí nemocničná strava. Po 2 mesiacoch nemocničnej stravy som mala pocit že už nemám chuťové poháriky.

matullienka
15. nov 2023

@angel993 ja som im rovno povedala, že nech si jedia samé, veď sa to častokrát nedalo ani jesť.

angel993
15. nov 2023

@matullienka áno, jedna mamička sa ozvala, tá tam ležala 6 mesiacov, tak potom sa všetci tvárili že nič nevidia. Ale keď si na druhej chodbe mamičky varili klobásy v mikrovlnke to bolo v poriadku.