Je v pohode nosit vo fitku slapky miesto botasiek, ked pojdem cvicit slapky vyzujem a mam iba ponozky, ale zasa napriklad na bicykel vo fitku by som si ich nechala?Za odpovede dakujem.
Nie, nie je to v pohode. Máš mať pevnú obuv. A utierať stroje dezinfekciou po cvičení.
Na bicykel v slapkach? To ako fakt?
Keď niekto nosí vo fitku šľapky, je na smiech celému fitku. To už lepšie urobíš, keď pôjdeš naboso. Fakt.
Šľapky iba do sprchy
Nie je to v pohode
A ja ze lahke zeny cvicia...😆 spisovne su to vsuvky😛
V nasom fitku su tenisky must be. Naboso ani v slapkach sa nesmie ist cvicit. Inak, co je to vobec za napad! 🤦🏼
@mane01 @luliu @glorikarebeka @thirstymonk @bennn @taga videla som to u nas vo fitku a este aj trenerka mala slapky a tak ukazovala ako sa na krorych strojoch cvici, mne by sa tak asi zle cvicilo, ale tiez sa mi nechce za kazdym nosit botasky, zaberaju vela miesta, tak som sa opytala, ci to aspon vyskusat, ale tak to teda nejdem skusat.
@mane01 Naboso lepšie držiš stabilitu pri drepoch s veľkou zaťažou, napr. 160kg v mojom prípade (keď som bol v tom najlepšom)
@thirstymonk uplny suhlas. Nie len drepy, ale RDL, ci bulhary. To je neporovnatelny rozdiel. Som zvyknuta cvicit v ponozkach. V našom fitku bežná vec, no stretla som sa uz aj s tym, ze niekde je vyslovene zakaz.
Vo fitku, kam chodim, je v slapkach kopa mladeze. Ja osobne tomu nerozumiem, pretoze to nie je bezpecne. A co sa tyka chodenia v ponozkach, je to nehygienicke, nepotrebujem pri brusakoch cuchat niekoho spotene "slapy".
@mamamasama je na to taka obuv ako ponozky, pouziva sa aj pre poledance, gymnastiku. Je to casto predpisane. Ma to protismykove drazky. Uprimne, ludia maju plesne, kadeco na nohach, HPV ( bradavice), nevies co by si lapila.
Ja som to vsade videla iba zakazane, ma to logiku.
@kiki68 veď mám ponožky. Nie som naboso.
Nedala by som si ale sem tam to vidím u bab
Na bicykel to ozaj si neviem predstaviť
Nie, ale môžeš byť šľapka vo fitku
Záleží od konkrétneho fitka. V niektorých je to zakázané.