Ahojte pre 35 ročne baby môže byť tento voľný kabát alebo skôr do pása? Ďakujem
Vyzera fajn. Preco by ho nemphla mat 35 rocna zena?
Ďakujem
Majú farbu tmavo a svetlo šedú, olivovo kaki a tuto tmavomodru.ktora farba by sa hodila k blond vlasom a bledej pleti? Ďakujem
ak si bledá tak tmavšie farby...napr. tm. modrá
Len chcem vedieť z týchto kabátov ktorý sa teraz nosí. Ďakujem
@ketrin1211 ľudia by mali nosiť to, čo sa im páči a v čom sa cítia dobre. Dnes sa nosí naozaj všeličo a keď správne skombinuješ čo treba tak to môže vyzerať výborne. Každý má svoj štýl a každý má svoj vkus. Ja som včera videla staršiu pani cca 60-ročnú s flitrovanou čiernou bundičkou a vyzeralo to na jej fajn. Tak isto som včera videla umelo vyzerajúcu blonďavú cicu s kožušinovou chlpatou vestou až po zem a niečím ružovým a špicatými topánkami a mne sa toto napríklad absolútne nepáčilo. Ale keď sa to páči jej, tak je to ok.
Tie dalsie 2 bundy sa moc nepacia a nie kvoli veku ale strihu a farbe. Doteraz si co nosila? Ci 35 je nejaka magicka hranica, kedy treba zacat riesit oblecenie s ludmi na nete? Ved obleciem si to, co sa mne paci a co mi sadne na postavu
@ketrin1211 ved dnes si mozes obliect co chces a hlavne to co Ti sedi na postave. Ja mam kabatov na skazu.. volne, do pasa, tenke hrube, k satam, dlhe, kratke, aj tehotensky sa najde.
mne sa nepaci ani jeden, pridu mi take staromodne, ale to je len moj nazor...myslim si ze dnes sa nosi cokolvek..ak sa v tom citis super nos co chces....
@ketrin1211 v pohode, na môj typ postavy ten na prvej foto: )
normálne som zaskočená...a čo je divné na tom prvom kabáte, že by ho nemohli nosiť 35 ročné?... veď obyčajný kabát... ja by som si kľudne dala aj tie dva - krátky a keby som sa chcela "vyfarbiť" tak aj ten bledý ... je taký veselý ... strihovo sú OK - možno niekomu bude vadiť, že je to klasický strih ... no, podľa mňa, vždy lepšie ako tie "netopierie" kabáty a svetre ...
Prečo by nemohol byť? Veď vyzerá dobre a myslím, že s vekom to nič nemá.