Ahojte. Chcem ísť v sobotu voliť a chcem sa opýtať, či by som do volebnej miestnosti mohla zobrať so sebou dieťa. Malý má 10 mesiacov. Naozaj nemám nikoho kto by mi ho vedel tých pár minút postrážiť a voliť chcem ísť.
Samozrejme, bežne chodia rodiča s deťmi
Ano, ja idem aj s 10 ročným ho to zaujíma,a chodila som aj ked bol bábetko.
Preco by si nemohla?
Samozrejme
Môžeš, len či bude v danej volebnej miestnosti možnosť prísť s kočíkom, resp. bezbariérový prístup. U nás napr. chodievam radšej s nosičom, lebo kočík treba ručne vyniesť po schodisku a rambo nie som.
Ďakujem za odpovede. Co som chodila voliť predtým, tak chodili rodičia s deťmi, ale nikdy nešli dnu do miestnosti za plentu. No dúfam že ma s malým nevyhodia.
Ano aj ja som bola volit s malou 6 mesacnou dcerkou vo vajicku 🙃 komisia s tym problem nemala len ludia co stali v rade mali nemiestne poznamky ze teraz ma musia pustit pred seba 🤨 popri tom ich nikto o to neziadal 🤦♀️ chora doba toto...tiez riesim kde v sobotu necham dieta
Jasne,idem volit aj s detmi.
Jasne ze ano.. moj mi este aj papier vlozi do obalky a spolu vhodime do volebnej urny
S takým malým môžeš ísť aj za plentu, on tomu nerozumie. Až staršie deti v školskom veku by mali čakať pred plentou.
Áno, nie je to žiadny problém ani s malým bábätkom. Samozrejme nie v takom maličkom veku, ale o pár rokov to dokonca môže byť zaujímavý výchovný prvok - ja som takto volila s 5 ročným a veľa sme sa vďaka tomu zhovárali o demokracii a iných formách vlád. Vlastne sama som sa o politiku začala zaujímať po tom, čo ma ešte ako školáčku rodičia vzali na voľby.
Jasne, veď to by veľa ľudí nemohlo ísť lebo nie každý má kde nechať deti.
Ja beriem tiez trojrocneho :D
Jasne, aj ja idem s malym 🤷♀️ aj na komunalnych som bola… aj radu so mnou vystal… hral sa mi pri nohach s autickom 😄
Áno, ja už roky chodím do synom a on má vždy zážitok z toho, že vhodí zalepenú obálku do hlasovacej urny. 😉
Ďakujem za odpovede. A myslíte že aj s kočíkom tam môžem ísť? Volebnú miestnosť budeme mať v škole, no neviem síce či na poschodí, alebo na prízemí
Do vestibulu môžeš, tam odparkuješ, dieťa na ruky a pôjdeš voliť.
Mne to skoro vždy vyjde, že musím zobrať všetky štyri ,lebo je manžel v práci ....a čo
@226lenka samozrejme že môžeš. Aj ja malú vezmem zo sebou, nemám ju kde dať. Aspoň bude vidieť, ako sa volí 🙂 tiež si pamätám z detstva, že som párkrát s rodičmi bola.
určite áno