Môžem ísť na ples bez partnera?

3. feb 2023

Môj priateľ ochorel , má nádchu a škriabe hrdlo a nechce ísť na ples, myslíte si, že môžem ísť aj sama bez partnera ? Ide o dedinský ples. Ale asi bez partnera to nebude vhodné. Budú tam kamaráti , zabaviť sa mám s kým , ale sám asi nie je dobrý nápad.

mima172
3. feb 2023

Ak si sa tešila a budú tam aj kamaráti, tak podľa mňa úplne v pohode choď. Nevidím na tom nič zlé 🙂

janinah
3. feb 2023

Ja som tak ochorela.ples je zajtra.tiez dedinský ples v manželovej rodnej dedine s našimi kamarátmi.Manzel nejde sám.ani jedného z nás toto nenapadlo takto riešiť...

nely1704
3. feb 2023

Určite by som šla ale po dohode. Ak mu to nebude vadiť

koniarova
3. feb 2023

Prečo by si nešla? Ak nie je partner nejako striktne proti .

autor
3. feb 2023

@nely1704 nie, jemu to vôbec nevadí , že aspoň jeden z nás ,nech sa zabaví.

zuzanka.zuzu
3. feb 2023

ja by som nešla. ale ani by som nikoho neodsúdila, keby tam sám prišiel. ak ste s tým v pohode obaja, tak prečo nie

janinah
3. feb 2023

Len aby to nevadilo partnerkam tých chlapov,ktorí sa ti budu venovať aj keď len zo slušnosti,že si tam sama...

koticka
3. feb 2023

Ak si s tým v pohode, že tam budeš bez partnera, tak prečo nie. Mne by napríklad nebolo príjemne byť na zábave bez partnera. Ak ste s tým obaja v pohode, tak určite choď

saxana000
3. feb 2023

Raz som bola sama s rodicmi este slobodna 19 rocna.tiez im niekto pri stole ochorel prisiel pan sam bez manzelky alebo to bolo opacne uz sa nepamatam. normalne sme sa bavili vsetci spolu nikomu to nevadilo..vezmi nejaku kamosku so sebou pekne sa oblecte napapajte vypite flasku vinka a zabavte sa skoda to nechat prepadnut.

simonkazga
3. feb 2023

Dostala som sádru na nohu 3dni pred plesom. Manžel tie lístky zrušil už kým sme sedeli pred prijímacou ambulanciou. Ani ho nenapadlo ísť bezo mňa.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miadi
3. feb 2023

Ved sa zariad podla seba a partnera. Niektore pary tak funguju ze by nesli nikdy nikam separatne ( okrem roboty) zi podla seba nie druhych. Mna by to nelakalo , ale ty si ty. Do you boo! Nic zle na tom nie je.

sandrasstini
3. feb 2023

Ak by som tam mala znamych preco nie, isla by som, samozrejme ak by nemal chlap horucku 39 a nebolo mu moc zle.

petulda333
3. feb 2023

Ja by som nesla,pretoze som dost hanbliva a nedala by som to. Ak by som bola odvaznejsia,sebavedomejsia,tak kludne. A nakoniec,ak by bolo zle,tak pojdes domov

jumama
3. feb 2023

Raz takto moja kolegyna bola s muzom na plese a ich kamoske ochorel partner. Jej muz potom citil zodpovednost tancovat aj s tou ich kamoskou a kolegyna sa na to potom postazovala, ze uz by tak nikdy nechcela ist na ples. Ze si to chcela uzit a vytancovat sa a takto sa musela polovicu casu prizerat.

janinah
3. feb 2023

@jumama presne toto inteligentná žena pochopí...ze nebude " obsadzovať" tanečníka inej ženy.hoc vo všetkej pocestnosti

lucinka2200
3. feb 2023

Ja som bola sama a dokonca na Valentinskom 🤣🤣🤣 plus dve kamošky s partnermi, dobre sme sa zabavili ako partia, pre nás nezabudnuteľná akcia. No jeden mimi incident bol keď sa mi prihovoril cudzí muž tak jeho žena to nezobrala športovo , tak z tejto strany áno môže to byť nepríjemné. Ale išla by som v pohode zasa ak ste taka partia ze sa viete zabaviť a nebudeš tam ako 5 koleso na voze

thoughtfulweirdo
3. feb 2023

My sme dosť samostatné jednotky a v pohode by som išla aj bez muža, aj by som bola v pohode, keby on išiel bezo mňa a bola by som v pohode rovnako aj s tým, keby na plese za mojej prítomnosti tancoval aj s inými dámami 🙂 ale podľa komentárov vidíš, že toto závisí totálne podľa konkrétnych ľudí, takže sa musíš rozhodnúť podľa vás dvoch a aj spoločnosti, s ktorou budeš na plese.

koniarova
3. feb 2023

@thoughtfulweirdo ja presne, ako ty. Tiež by mi dokonca nevadilo, ani tancovanie s kamoškami.

h2
3. feb 2023

Keď chceš ísť a partner je s tým OK, tak choď. Ja by som nešla, ale tým sa hádam riadiť nebudeš.

dadka_bb
3. feb 2023

Nemozes ist s ocinom/bratom?

miadi
3. feb 2023

@thoughtfulweirdo Ja by som nesla nie koli tomu ze bez partnera nejdem 😁ale Preto ze mna take akcie nelakaju. Nebola som nikdy 😆ale keby som na take bola a chcela ist .. tak idem. Sak nebude tam cely cas “ kradnut” druhym zenam partnerou. Mozno len si chce dat pekne saty 🥤 a pokecat s ludmi. . Aj s kamoskami Nie len s muzmi.

lienka9
3. feb 2023

Ak to partnerovi nevadi a budes tam mat kamosov chod.s nami bol zakazdym niekto bez partnera a nikto to neriesil.vacsinou sme tancovali tak v kruhu,malokedy iba po paroch..

rachel36a
3. feb 2023

Ja idem buduci tyzden sama...manzela to moc nelaka...minuly rok to doslova pretrpel...ideme partia...uz sa tesim...

micusa2222
4. feb 2023

prepáč a to je vážna choroba, keď má kašel a nádchu ?

riyadh
4. feb 2023

Sla som pondohode s MM😊dedinsky ples, kopec znamych kamosiek, super zabava. Ale samozrejme manzel suhlasil, inak bybsom nesla.

u2jana
4. feb 2023

@micusa2222 nie je to vazna choroba, ale sediet pri stole v spolocnosti a soplit a kaslat je fakt neprijemne

dadka128
4. feb 2023

Ja by som urcite nesla bez partnera aj keby tam mali byt aky vzácny kamarati .. asi som iný typ ale bola by som muzovi oporou a ostala s nim doma.

ada_alica
4. feb 2023

Ahoj aj ja idem sama budúcu sobotu, partnera nemám ale budeme veľká partia.....to sa stratí 😂

faustinocka
4. feb 2023

Bez partnera sa na ples nechodí🙂