Môžem ísť k lekárovi do iného okresu?

18. jan 2021

Dobry vecer, stahovala som sa a svojho lekara (gynekolog) mam este v mieste stareho bydliska. Problem je ten ze v sucasnej situacii neviem ci mozem cestovat k lekarovi pretoze vzdialenost je cca 170km od mojho sucasneho bydliska. Mam totiz problem, zacinaju uz aj bolesti a potrebujem ist surne k lekarovi. Neviem ci by ma teraz len tak zobral iny lekar ked som stale vedena u toho svojho.

ninusa221
18. jan 2021

Môžeš ist k lekárovi 🙂

katulastraka
18. jan 2021

Jasne ze mozes, aj ja mam gynekologa az o dva okresy dalej 🙂 a v pohode

jaskolka
18. jan 2021

Na cestu k lekárovi je výnimka, môžeš ísť

aurorastone
18. jan 2021

môžeš ja som tak cestovala pár dní dozadu tiež vyše 250 km a to najprv ešte prišiel pre mňa priateľ ktorý je tiež v úplne inom okrese ako ja

tosomja
18. jan 2021

Aj ja idem v stredu do ineho okresu k lekarovi. Vlakom a potom sa prejdeme pesi. Snad nas nikto nezastavi ze preco nejdeme autom.

aurorastone
18. jan 2021

@tosomja no by som mu také povedala, ved nie každý má auto

doda26
18. jan 2021

ja som dnes akurat bola u mojho o dva okresy dalej 🙂 ale nikde ani len policajti neboli, nic nikto nekontroloval

autor
18. jan 2021

Ďakujem. Viete mi este niektora poradit ako to riesit v praci? Pracujem kratky/dlhy tyzden. Rozmyslala som ze pojdem cez volno (v pondelok-utorok) s tym ze v pondelok by som cestovala a v utorok rano sla ku lekarovi ale bojim sa ze ak by ma nedajboze chcel este na krv dalsi den (streda a to uz pracujem) ako to riesit. U nas vo firme si teraz cez nudzovy stav brat dovolenky “nemozme”. Da sa nejako priepustakmi? Alebo ako? Poradte. Oredsa nie je to lekar v jednom meste ani okrese. Dakujem