Môžem ísť do Lídla, ktorý je v nákupnom centre?

9. dec 2021

Ahojte, viete mi poradiť?
Ak niekom OTP a mám blízko domu nákupné centrum v ktorom je lidl, môžem ísť na nákup? Alebo ma nepustia? Vdaka

cyberk
9. dec 2021

pustia

danielahamar
9. dec 2021

no, kedže od zajtra je len OP, nebola by som si až taká istá, kedže je to nákupné centrum a už pri dverách by mal niekto stáť

annninka
9. dec 2021

podla najnovsej vyhlasky -pustia ta.

danielahamar
9. dec 2021

@annninka takže ak sú potraviny v nákupnom centre pustia do nákupného centra? No som zvedavá na zajtrajšie príspevky

annninka
9. dec 2021

@danielahamar tak dufam, ze si nastuduju vyhlasku. a teda pustia. obchodne domy - nie je pri nich uvedene, ze maju byt v rezime OP, iba jednotlive prevadzky v obchodnom centre, , ktore nie su "esencialne", tak maju mat zvoleny rezim.
toto nie je ako ta vyhlaska, ktora platila 3 dni pred LD, je to uz inak formulovane.

logiku nehladam. ale tiez mi lepi, ci to tak aj bude, lebo musim ist do OC vyzdvihnut veci z cistiane zajtra rano :D

annninka
9. dec 2021
lenka7477
9. dec 2021

áno pustia ťa , aj do teraz pustili v NC do LIDL

danielahamar
9. dec 2021

@lenka7477 no ja to veruže asi vyskúšam v NR v Tescu zajtra😀, však ma len nepustia, ak náhodou

mironka
9. dec 2021

@danielahamar no u nas ma ako neockovanu pustili do Kaufu,Lidlu a do Tesca zase nepustili muzovu neocko kolegynu

zuzanalukasko
10. dec 2021
annninka
10. dec 2021

@zuzanalukasko aj ja som si to nasla rano na pravde 🙂
a pridavam aj cerstvu skusenost z Hypertesca v KE - na vstupe nik nekontroluje, do cisitiarne som sa dostala.

sasanka605
10. dec 2021

Ano pustia ale mozes len do esencialnych v OC ci co je to teraz za názov. Nová vyhláška https://www.minv.sk/swift_data/source/verejna_s...

autor
10. dec 2021

Dakujem ✔️