Ahojte potrebujem poradiť... má niekto skúsenosti s urieknutim ? Poslednú dobu mám pocit, že sa mi každý otáča chrbtom, ohovára a nikto nemá na mna čas... dokonca si nikoho neviem nájsť. Prosím poraďte čo mám robiť.
Netreba verit na taketo blbosti...
Ja neviem, ale v mojom okoli byvaju urieknuti vzdy ti ludia, ktori sami ohovaraju vsetkych, na vsetkych vidia chyby, za vsetko zle, co sa im v zivote deje, mozu ostatni, oni sami nemaju jedinu chybicku... nic v zlom, nekonstatujem tymto, ze aj ty si taka alebo co, lebo ta nepoznam. Ale v mojom okoli vsetci, co veria na urieknutie, su takito. Nemaju rozumne vysvetlenie na veci, ktore sa im v zivote deju, napr. boli ich hlava - je to bezpochyby urieknutie. Nemoze to byt nizky tlak, malo tekutin pocas dna a pod, je to urcite urieknutie a bodka je to az tragikomicke
@maca_123 zmeň svoje správanie a nikto sa ti nebude otáčať chrbtom.
Ahoj,pôvodcom urieknutia je najčastejšie niekto, kto k tebe či iným ľuďom cíti hlbokú nenávisť, závisť, hnev či žiarlivosť a svoje emócie nedokáže ovládať. Neprejavuje ich navonok, pri kontakte s tebou ich však mentálne vysiela.Dnes je veľa závisti,stačí keď más trošičku viac ako ten človek.
„Páchateľa“ je možné spoznať podľa zlostného, prenikavého, dlhšie trvajúceho, „uhrančivého“ pohľadu. Ak na teba uprie svoj zrak, môže ti dokonca byť okamžite nevoľno, rozbolí ta hlava (bodavá bolesť), žalúdok, zmocní sa ta slabosť, vnútorná triaška.Nenadarmo sa hovorí “negatívnemu človeku do očí nepozeraj “Samozrejme sú 2 skupiny ľudí.Čo veria a čo neveria.To už je na každom z nás .
Ja skusenosti mam,ale takto sa urieknutie neprejavuje.dovod bude s najvacsou pravdepodobnostou niekde inde.
@maca_123 no s urieknutím mám skúsenosti a poznám mnoho ľudí, ktorí s tým problém mali a našli babice, ktoré robia tzv. uhlíky či olovo a zistili, či je daná osoba urieknutá alebo nie a očistili ho od urieknutia. Kto nezažije neuverí, preto si z komentárov nič nerob. Štandardne ale ide o fyzicky zlé cítenie, bolesti hlavy, na ktoré ani tabletka nezaberie, malátnosť, u detí plačlivosť či precitlivenosť, pomočovanie , zvracanie a pod. Do práce mi vždy chodil jeden chlapík, ktorý ma totálne vyciciaval z energie, mala som čo robiť aby som neodkvecla, najprv som si to neuvedomila ale ked chodil opakovane a mne sa to stále dialo zľakla som sa. Zistila som, že to bol nejaký šarlatán, ktorý dokázal vyhľadať silné osobnosti a vziať im energiu. Odmietla som ho obsluhovať a prestal chodiť ... kúpila som si červený náramok na ruku a prívesok z kameňa "turmalín" ... ak robíš s ľuďmi, nič tým nepokazíš držím palce nech sa Ti polepši
Mam skusenost s urieknitim.ale prejavovalo sa to inak.kto nezazil,nepochopi.Ani ja som dovtedy neverila.Mala som v ten den suche ranajky,na obed rizoto,podotykam ze to jedli aj iny ludia.za cca hodinu mi zacalo byt pomaly zle mdlo,vsetko sa mo tocilo,zacala som z nicoho nic vracat a hnackovat,len co ma prebiezli z roboty domov a padla som do postele.zvracanie nedokazalo prestat,padala som z noh,len som bezvladne lezala a nedokazala som ani komunikovat,ani odpovedat.To uz moj muz volal moju mamu ze v akom som stave.Ta samozrejme nelenila a povedala ze nic,teba urcite uriekli.vzala malej plienku a celu tvar mi nou vyutierala-ved ze panensky moc.Ci sa mi to nehnusilo?-vobec,uz som okolo seba nic nevnimala a boli sme v stadiu ze ak to neprejde volaju zachranku.Od tej chvile som prestala vracat,zacala som prichadzat k sebe a za hodinu som s nimi uz aj komunikovala.celu noc som zbierala este silu lebo som bola totalne dehydrovana a vycerpana ale bola som ok.Do hodiny od utretia tou plienkou.Ako hovorim pocula som uz o tom ale neverila.Az som po tejto skusenosti uverila.kto mi to spravil dodnes neviem ale v dany den sa u nas v pracu stahoval nabytok a pohybovali sa tam cudzi ludia.ktovie...
@julianadrx zjavne to bol energetický upír ...
@maca_123 toto som si aj ja hovorila,tento tyzden vsetko zle islo na mna a hovorim si, ze ma niekto uriekol.
@maca_123 to nebude urieknutie, len dosledok jeho reci, ktorym niektori zacali verit.
ak je dost ufnukany a presvedcivy, mozu mu uverit (vyjadrovat žiaľne pocity je na podiv u chlapa brane ako dokaz toho, ze hovori pravdu, lebo bezne sa caka, ze ufnukane sa chovat nebude. takze ked si "vylieva" srdce, ludia maju pocit, ze neklame. preto to tak vynikajuco funguje na zeny, ktore chlap namotava za svoje buduce milenky. klasika: moja zena je zla, ja tak trpim - a nadejna milenka je rovno makko.).
nepomozes si nijak, ohovaracky su stohlavá hydra. jednu loz horko-tazko vyvratis, uz sa sepkaju dalsie dve.
ostava len vydrzat, chovat sa normalne a pockat az tvojmu ex skonci tych 15 minut slavy a ludi prestane zaujimat, co hovori o tebe.
lebo v porovnani s jeho recami sa budes chovat inak - to je zaklad. a to cast z nich presvedci, ze tvoj ex je taraj.
niektorych to presvedci hned, inych az casom a ten zvysok uz nepresvedcis nikdy, ale to je ich vec a volba, ze sa nechali oblbnut. oni s tym musia zit, lebo ich zivot to bude riadit.
a urieknutie sa prejavuje inak, ako to, ze sa ti ludia obracaju chrbtom a nemaju na teba cas.
takto sa skor prejavuje ohovaranie.
@nini1010 podobne urieknutie som zazila aj ja, ked som mala cca 11-13 rokov a mama mi pomohla rovnako. hoci som si myslela, ze je to pekne svihnuty napad a neverila tomu, ale ono to fakt zabralo. do par minut akoby mi predtym nic nebolo.
Baby keď čítam tie veci, že netreba veriť v tieto veci..
Kto neverí v diabla že existuje..nedokáže veriť ani v Boha. Pretože urieknutie naozaj existuje. A ten kto neveri, raz určite uverí.
Ze urieknuta ♀️ lepsie verit takemu niečo, ako hladat problem v sebe?
@labutienka333 nie su vsetky tieto ritualy urieknutia a pod prehreskom proti prvemu boziemu prikazaniu?
@beky1813 tieto zeny to snad myslia s urieknutim vazne....
@maca_123 nie si urieknuta, len si mala za frajera debila. hlavu hore, novy zivot sa zacina. obratili sa ti znami chrbtom? no najdes si novych. najhorsie je zacat verit, ze za rozne situacie mozu rozne nadprirodzene veci. zivot mas v rukach. ano, vela veci je dielom nahody (pre niekoho osudu)m ale ovela viac veci v zivote vies ovplyvnit, svojou cinnostou, postojom, cielavedomim, skratka silou svojej osobnosti. nespoliezaj sa na cary mary atd. ale len na samu seba.
Nie nieje to urieknutie ani nič také. Ja to hodím za hlavu a je. Môže niekto ma uriekovať aj tak si stoho nič nerobím.. To sú hluposti. A uriekuju len zlý ludia tak treba byť hlavne pevne nohamy na zemi. A hlavu hore Netrápte sa. A nezaoberať sa takými vecami narušujeto pokojný život.
Čo tak za každým problémom v živote nehľadať niečo nadprirodzené a začať sa správať ako dospelý človek? Ani Boh, diabol, duchovia či nejaké urieknutie za vaše problémy nemôže
A inak sme tu na Slovensku v pohode, však? Stredovek šuvix, ako to tu čítam tie príspevky.. Aj čarodejnice naháňate a upalujete? Na zdravotné problémy v 21.storoci, samozrejme len medzi ľuďmi s jasnou mysľou fungujú dve veci - bud medicína (ano, aj také už tu máme, doktori dokonca vedia dosť aj o anatomii a pôvode chorôb) alebo psychológia (tie choroby, ktoré nie sú vyvolané biologickou príčinou majú pôvod v psychickom prežívaní), ale ako vidím, tak tu su populárnejšie názory 15.storocia
@muz123456 a vykupat sa v kanáli, pripadne zumpe, to bude najistejsie
Prestať verit na nieco co neexistuje