Môžem byť tehotná?

8. feb 2020

Ahojte viem ze tu nieste doktorky ale skúsim.. S priateľom sme mali chránený sex 25.decembra minulý mesiac som mala normálny menzes som po pôrode 8 mesiacov menzes som dostala hneď po 6nedeli a odvtedy som mala vždy presne ako hodiny no teraz mi mešká už 4 deň test som si robila je negatívny je pravda ze pred 2 týždňami som bola prechladnuta a boleli ma vaječníky myslíte si že to môže ovplyvniť a preto mi meškajú? Včera som dala horúcu vanu aj víno a menzes stále neprišiel.. Alebo je možné žeby som bola tehotná? Aj napriek tomu ze sme mali kondóm? Prepáčte že sa pýtam ale debil ale ešte som nemala takúto skúsenosť.. Ďakujem za odpovede

katarinka89
8. feb 2020

Tak pokial ste mali chraneny sex iba 25 decembra a od vtedy nic- tak asi nie ked ti prisla ms a asi ste od vtedy spolu viac nespali- ak som to spravne pochopila.

autor
8. feb 2020

@katarinka89 áno presne naposledy sme spolu spali 25 decembra s kondómom odvtedy nebolo času 😂 mala je extrémne náročná 😂 😂 A v januári normálne 8meho mi prišiel menzes a teraz mi mal prísť 5teho a stále nič

amelia000
8. feb 2020

Vana a vino...hooze jak by som si dala aj jedno aj druhe 😍😂

cokolada_876
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
amelia000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kofollka242
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cokolada_876
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
amelia000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vierkainka
8. feb 2020

@amelia000 čítala som tiež tie hej príspevky a životný príbeh ci co to tam ma.. 46 má dotyčná.. Toľko krát to spomenula ze sa mi zo číslo už mihota pred očami 😁nič si z nej nerob amelia. 🙂Užívaj si tehu❤️👍

vierkainka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katarinka89
8. feb 2020

MK by mal sluzit na vymenu zivotnych skusenosti, rad, podrzanie sa v tazkych casoch a pod. Toto co tu v poslednom case citam mi pride ako ventilacia frustrovanych zien vo virtualnom svete. Zite a nechajte zit....ved to co sa vam nepaci, pride vam trapne- nekomentujte. Hlupe temy a hlupe prispevky komentuju hlupe zeny hlupimi ponizujucimi nazormi