Mali ste niektorá dieťatko s drogistom? A nemôže byť bábätko s toho nejaké choré postihnuté? Ďakujem za rady
@natalia1997 samozrejme že dieťaťu môže niečo byt, záruku že bude zdravé ti nedá nikto
Aké kvalitne spermie má človek , čo je narkoman (po tvojom drogista)
Prečo mat dieťa s chlapom, ktorý je problémový? Načo si zbytočne komplikovať život?
@pribinak aby tu potom mohla byt tema - mam dieta s narkomanom, nestara sa o nas, kradne nam peniaze...myslite si, ze sa zmeni 🙂
@natalia1997 ako uz pisali baby, garancia, ze dieta bude zdrave nie je nikdy, kazdopadne skus sa nad tym zamysliet v sirsom kontexte - hladas volne spermie alebo otca pre svoje dieta, veris tomu, ze takyto partner bude schopni sa o vas postarat?
Aknsi da sem tam travu, tak to podla mna neva. Zalezi, co pod "drogistom" myslis. Ci je len prikezitostny, alebo vazne zavisly.
@queen_mary vážne zavisli
@natalia1997 mas 23r a takto si chces pohnojit zivot?? Dufam, ze toto je vymyslena tema len
Co to je za zenu,ked chce splodit dieta z narkomanom,
Horšie by bolo, ak sa to už stalo.
Moze to mat vplyv aj nemusi. Ale isto by som to nechcela riskovat. To mas ako s alkoholom, niektora slope prvu ligu cele tehotnestvo a dieta zdrave. Btw., keby to malo vplyv na kazde tehotenstvo, asi polka Spanielska by bola retardovana.
Aj keby sa dákym zázrakom narodili zdravé,tak výchova zo strany otca a podpora bude aká? Spamätaj sa....ak je ešte čas...a ak je to dieťa už na ceste,tak Pán Boh vám pomáhaj.
Ja by som v prvom rade zvažovala vzťah so závislákom a mať s ním dieťa to už vôbec nie, v prvom rade tvrdé liečenie ak myslíš vzťah vážne, tvrdé ultimatum drogy alebo vzťah.
Poviem to asi drzo, ale z tejto otázky sa mi vlasy zjezili.
.. To už je úplne zúfalá ta žena, že vôbec je vo vzťahu z narkomanom? A ešte je tak sprostá, že uvažuje o dieťati s nim? A položí takú hlúpu otázku? Bože nebeský, to ako fakt dáka hlupana chce dieťa s narkomanom? Ze pokasle život sebe ok, jej blbosť... Ale ze dokafre ho aj potom dieťaťu, nemám slov... 🙈🙈🙈
@natalia1997 Môže, poznám 2 prípady. Jeden skončil Detskou mozgovou obrnou a druhý poruchami vo vyššom veku. Tak ako všetko, aj toto má svoje následky.
@natalia1997 Dieťatko môže mať nejaké problémy aj keby ste obaja zdraví, (vlastná skúsenosť) ale samozrejme že na to môže vplývať aj to či ten otec dieťaťa užíva drogy, nuž ale nebudem ti písať že keď máš takého priateľa aby si ho nechala, mal som kamaráta ktorý užíval tvrdé drogy a práve priateľka ktorú si našiel mu v tom pomohla podržala ho a dnes je úplne "čistý" a šťastný chlap s rodinkou a 2 zdravými detičkami
@natalia1997 znama ma taketo dietatko. Bohuzial tazky autizmus, navstevuje specialnu skolu. Tazke autoimunitne ochorenie od mala na silnych kortikoidoch co samozrejme neostalo bez nasledkov. Poruchy imunity opakovane hospity, lahke poskodenie mozgu, astma, hormonalne poruchy, strabizmus maju uz zoperovany ale idu stylom vyriesia jeden problem vyskoci dalsi. Ozaj nieje v poriadku mat dieta s takymto clovekom
Ja nemam.
A ano moze byt dietatko nejako poškodene aj nemusí. Velmi by som zvažovala vzťah z narkomanom! Ak viem ze uziva aktivne a dlhodobo drogy! Dievčatá prečo!!!