Dobrý deň. Dnes som našla toto "prilepené" pod madracom(lepšie fotky sa mi nepodarili). Dieťa má 2 štípance na nohe(ale bolo víkend preč, kde boli komáre), tak ma napadlo, či to nemôže byť z ploštice. Prosím, poraďte ☹
Ja som z toho na prášky. Nedávno sme sa pracne zbavovali vsi, tak snad to nebude ono :(
Plostice si robia hniezda, vyzera to dost nechutne. Ale mozu ich mat velmi dobre ukryte, nemusi to byt len postel, ale kludne aj v skrini. Alebo skus v noci okolo 2-3 zapnut svetlo, plostice sa rozbehnu do tmy. A najistejsie je kupit pasce, ale podla mna to nebude ono
No podla mna aj ano, zle vidno aj to foto, ale ten 3 obrazok by nejaka vyschnuta mohla byt. A aj tie stipance tak vyzeraju ze mohli. Ale nie som odbornik ani nemam velke skusenosti, len laicky nazor. Skus urobit opatrenia co treba- vyprat co sa da na vyssom stupni, riadne poriadit, postriekat niecim a ak predtym bolo vsetko ok malo by to pomoct nemuseli by ich byt vela u vas
No, som z toho úplne hotová🤒😖
@romiada plostica nema take biele pruhy, ci?
@akomacik mne to pride velke na plosticu, aj ked foto skresluje. Nam sa zadarilo v hoteli 😬
@lindusss2016 asi mas pravdu...ona je taka vlastne po celej ploche hneda,nie pasikata...dufam ze autorka nema plostice a ze sa mylim...nikomu tu pliagu neprajem
toto plostica nebude... stipance mozu byt kludne z komara
@senta_sofia ploštica má počas svojho vývoja rôzne veľkosti, od malej po veľkú, toto mi príde taká stredná ak je to ploštica. ťažko rozoznať ale či je to naozaj-kedže na tej foto vyzerá byť už značne vysušená a zdeformovaná, ale ak sa dá do googla aj štípance ploštica nájde aj také obrázky ako dala autorka-býva to tmavočervené a veľkosť štípancov neviem od čoho záleží, ale našla som aj také obrázky
muze to byt plostice, asi rok a pul me to kouse s prestavkou, pred rokem tu byla deratizacnifirma, nic nenasli, udelali postrik, nastrazili pasti, nic se nechytlo. pak byl nejakou dobu klid a poslednich par dni x stipancu rano. zvlastni je ze na mistech, kde jsem oblecena a v zahybech, nechapu to. svediu to a dlouho to mizi
@akomacik deratizer najprv povedal, ze nevie ci to moze byt ono. Ked prisiel striekat povedal, ze je to trus. Lenze ono je to v doske, nie na povrchu dosky ako je to vsade na foto. Kazdu noc pozeram pod matrac a nic. Stipance nemam vobec. Moj svagor tvrdi, ze to nemoze byt ono. Bol to pozriet. Len mna neupozornil, a ja som na druhy den podlahu umyla 😒. Som z toho hotova. 5 dni periem, ale na ostatne uz kaslem. Uz to nezvladam, ved niektore veci sa ani nedaju. Pozri foto. Hadam sa bude dat zvacsit. Na niektorych miestach lamely sa robia aj diery. Jedno pobedie este pred postrekom som nasla nejakeho maleho chrobaka pod postelou. Na plosticu sa mi to nepodobalo a cez den by bola asi zalezena
@barbarakucerkova ahoj co to nakoniec pls bolo
A bolo tam len toto jedno? Nevyzera to podla mna z tejto foto ako plostica. Ak su v byte ploatice, na plachte najdes take hnedo cervene bodky, ktore ked rozotres vlhcenou, zanechaju krvavu stopu, pokukaj