Mam 21 rokov a som sama..Cítim,že nikdy ma nikto nemal.naozaj rád,nemala som kamarátky,kamaratov..Aj s pár ludmi,ktorymi som si istý čas rozumela,sa to nejako skončilo..Samozrejme že som nikdy nemala ani priateľa, vzťah,nikto ma nelubil tak som sa už stala viac menej takou narcistkou,hľadím v prvom rade na seba,samu seba milujem najviac aj sa o seba starám
..Ale nebudem popierať žeby som rada mala nejakú spriaznenú dušu,ktorá by tu bola iba premna...Myslíte že je to nejaké prekliatie samoty?
Ak o takých 30-40 rokov bude tvoja situácia rovnaká, bude to určite následok kliatby. Teraz si dovolím hádať, že je to spôsobené tým, že si viac menej taká narcistka, ktorá hľadí v prvom rade na seba 😉
Nie je to prekliatie... Možno by bolo dobre nájsť psychológa, toho mat ako spriaznenú dušu,.. Dostat sa z minulosti... Ale si ešte mladá, ale chyba je v tebe treba to zmenit
Myslím si že by si mala vyhľadať psychológa. A myslím to smrteľne vážne. Máš extrémne nízke sebavedomie a zo všetkého sa obviňuješ. Nájdi si dobrého psychológa alebo terapeuta, ktorý ti pomôže nájsť vlastnú hodnotu.
ani osud, ani kliatba...jednoducho taký typ človeka...🙂
@deti95060810 aký typ?nikdy som nechcela takto skončiť
Máš len 21 a chceš niekoho pre seba. To nie je prekliatie, ale normálna túžba. Len treba byť ochotná byť tu pre niekoho.
Ani jedno. Každý človek si tvorí vlastnú realitu a prítomnosť je odrazom rozhodnutí v minulosti. Skús niečo zmeniť - ohruh ľudí, prácu, správanie voči ostatným... Takto sa nedá poradiť keď ťa nepoznáme, nevieme o tebe nič a ani v čom je problém možno si príliš tichá alebo naopak hlučná tých dôvodov moze byť neúrekom... Najlepšie bude ak pôjdeš za odborníkom - psychológom ten ti s tým viac pomôže ako táto anonymná téma.
Ahoj. Spriaznená duša zvieraťa, najbežnejšie psa 😉 by Ti mohla poskytnúť to niečo, čo Ti chýba.
ako "skončiť"? 😲 však tvoj život ešte ani poriadne nezačal 😂 a hlavne nezačni rozprávať na rande o nejakom "prekliatí" alebo "spriaznených dušiach" lebo potom sa nečuduj, ak si sama 😉
skor potreba psychoterapie
Nie je to ziadne prekliate, je to iba tvoj negativny postoj k vztahom s inymi ludmi...mozno zla skusenost, mozno si sa sklamala v minulosti a preto si na voci novym vztahom takto obrnila. Ak sa zaujimas predovstekym iba o seba, tak pravdepodobne nejavis velky zaujem o inych, takto sa potom tazko buduju nove priatelstva, ci dokonca vztah s partnerom. Ak to chces zmenit, tak musis zapracovat hlavne na sebe.