Môže sa nosiť červený rúž počas všedného dňa?

roselka
31. máj 2014

Ahojte žienky 🙂 😉 Chcem sa opýtať na Váš názor na červený rúž 🙂 🙂 Myslíte si, že sa môže nosiť aj vo všedný deň?? Je podľa vás "magnetom" na mužov?? 😀
Ďakujem za každý názor 😎

linda20111
31. máj 2014

Myslim ze sa moze nosit hocikedy zalezi vsak ci pristane konkretnej osobe a ci s nim vie zladit licenie. A nemyslim si ze by bol sam o sebe magnetom na muzov. Ked je skareda zena, nejaky cerveny ruz nej nepomoze ani keby mal stat 100e.

sissy27
31. máj 2014

@roselka môžeš nosiť počas dňa čokoľvek, čo len chceš, názory iných nie sú tak dôležité, ako tvoj vlastný pocit 😀 druhá vec je, či ti to pristane k pleti, k outfitu, k príležitosti, ale to nie každého trápi... a čo si budeme klamať - koľko ľudí, toľko chutí...
a či je magnetom na mužov? určite áno, len ťažko povedať, či práve v tom význame, ako by si chcela... ale pozornosť pritiahne, to je fakt 😀

lencika
31. máj 2014

a preco nie dolezite aby sa ti hodil a bola si k nemu aj vhodne oblecena

dada1212
31. máj 2014

ak zvolíš "nahé líčenie" teda len make up , púder, prípadne korektor, riasenka, tak áno. len by som to nekombinovala ešte aj s tým, že si dáš výrazné očné linky a tiene na oči, to sa podľa mňa na deň nehodí, mať výrazné oči aj pery.

libertine
1. jún 2014

Kludne.

modrofuzik11
1. jún 2014

preco nie? keby som na to mala naladu, tak si ho dam 🙂

damoska
10. jún 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

ak zvoliš svetlu a decentnu farbu tak kľudne možeš. Tiež ho nosím a nič zle v tom nevidím 🙂

anulienkalenka
6. sep 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

osobne ho nosím aj počas všedného dna a nič zle na tom nie je. Ak sa krasne a moderno-decentne oblečieě, v kombinacii s tým ružom to može byt krasne,