Ahojte žienky 🙂 😉 Chcem sa opýtať na Váš názor na červený rúž 🙂 🙂 Myslíte si, že sa môže nosiť aj vo všedný deň?? Je podľa vás "magnetom" na mužov?? 😀
Ďakujem za každý názor 😎
@roselka môžeš nosiť počas dňa čokoľvek, čo len chceš, názory iných nie sú tak dôležité, ako tvoj vlastný pocit 😀 druhá vec je, či ti to pristane k pleti, k outfitu, k príležitosti, ale to nie každého trápi... a čo si budeme klamať - koľko ľudí, toľko chutí...
a či je magnetom na mužov? určite áno, len ťažko povedať, či práve v tom význame, ako by si chcela... ale pozornosť pritiahne, to je fakt 😀
a preco nie dolezite aby sa ti hodil a bola si k nemu aj vhodne oblecena
ak zvolíš "nahé líčenie" teda len make up , púder, prípadne korektor, riasenka, tak áno. len by som to nekombinovala ešte aj s tým, že si dáš výrazné očné linky a tiene na oči, to sa podľa mňa na deň nehodí, mať výrazné oči aj pery.
Kludne.
preco nie? keby som na to mala naladu, tak si ho dam 🙂
ak zvoliš svetlu a decentnu farbu tak kľudne možeš. Tiež ho nosím a nič zle v tom nevidím 🙂
osobne ho nosím aj počas všedného dna a nič zle na tom nie je. Ak sa krasne a moderno-decentne oblečieě, v kombinacii s tým ružom to može byt krasne,
Myslim ze sa moze nosit hocikedy zalezi vsak ci pristane konkretnej osobe a ci s nim vie zladit licenie. A nemyslim si ze by bol sam o sebe magnetom na muzov. Ked je skareda zena, nejaky cerveny ruz nej nepomoze ani keby mal stat 100e.