Môže postrek proti mravcom ohroziť dieťa?

halgi
20. aug 2013

Ahojte možno je to banalna otázka, ale chcem si byt istá. Nastahovali sme nedávno do nového bytu a po dvoch týždňoch sa začali objavovať mravci nie veľa ale vadili mi. Tak sme nakupili prasce aj taký gel ktorý sa dáva po kvapkach. No nezabralo to a bolo ich viac tak manžel kúpil sprej a vystriedal stupacky v záchode a dolne rohy v spajze a v kuchyni. No kolegyne má vystrasili že keď som v 32. Týždni ze sme to nemali robiť že to môže ohroziť dieťa. Je to pravda? Stretol sa niekto s tým?

sissy27
20. aug 2013

@halgi pokiaľ ten sprej nenastriekal tebe do úst alebo nie si mravčia kráľovná, tak nič nehrozí... samozrejme netreba ho vdychovať priamo pri aplikácii, alebo olizovať nastriekané miesta 😅

domak2
20. aug 2013

ja ti sice neporadim, ale dakujem za rozveselenie, pri predstave ako prasce chytaju mravce, normalne mi tu slzy tecu 😀 😀 😀 😀

linda81
20. aug 2013

@halgi skuste take kodery na mraavce....odnesu si so sebou do hniezda a az tam to posobi..... u nas le to pomohlo..

aristka
20. aug 2013

aj keby si sa toho nadýchala je minimálna šanca ,že by a niečo stalo ,určite dezinfikuješ wc s nejakou kys.tá tiež páchne a môže byť mierne prchavá ,ale pokiaľ je tam aj vzduch vo veľkom množstve nič sa nedeje ,inak aj na krabiciach majú prípravky upozornenia takže si treba prečítať....