Ahojte, dnes za mnou prišla poštárka s tým že jej prišlo vyúčtoavnie z minulého mesiaca v ktorom chýba zaplatený môj balík a ona si už nepamätá či som ho platila alebo nie... Ja som si síce istá že som ho zaplatila ale nemám žiadny doklad, len balík ktorý mi dala + faktúru v ktorej sa píše že je platba dobierkov... ukázala mi aj papier kde je môj podpis o prevzatí ale že nevie kde, a ako sa mohla platba stratiť... čo teraz... nie som si istá ale podľa mňa mi poštárka balík ktorý je na dobierku bez zaplatenia vydať nemôže či??? Díky za odpovede 😉
To by bola len jej hlupost alebo nedoslednost ak by ti ho dala bez zaplatenia. Pokial si si ista, ze si ho zaplatila tak obavam sa, ze to je uz jej problem.
Pokial ma Tvoj podpis..neriesila by som to
to môže povedať aj iným že jej nezaplatili
Ahoj,to je blbost. Postarka ani posta ti nevyda balik bez zaplatenia pokial je na dobierku. Poslala by som ju kade lahsie,nech neotravuje.
jasneee,ze nemoze,....
ak by ti aj vydala balík bez zaplatenia, je to jej chyba... rovnako ako keby ti v obchode dovolili odniesť tovar bez zaplatenia... tvoj doklad o zaplatení je to, že ti odovzdala balík, čo si jej aj podpísala...
to je problém poštárky ,kam sa stratila platba ..bez peňazí ti balík nemôže dať a ak má lístok o prevzatí ,musela si to zaplatiť ,čo robila s peniazmi si musí vyriešiť ona alebo kam ich dala...vôbec by ma to nezaujímalo ,je to jej osobná zodpovednosť....
Vsak jednoduche skontaktuj toho od koho si kupovala dobierkou...a nech ti posle odosielatel doklad o tom ze peniaze dostal za tovar co ti posielal na dobierku.Jednoduche
vobec nerieš jej problem.jedine tak ako piše laskavamama skontaktovat predavajucu
Moze ti ho dat bez zaplatenia, ak doslo k omylu - t.z. ze ona ta zabudla vyzvat zaplatit, a ty si nezaplatila, ale podpisala.
nemôže, ale stane sa občas, že sa pomýli. v každom prípade ak má podpis, že si balík prevzala, je to jej chyba. pošta dá zodpovednosť na ňu. 😉