Može operátor odpočúvať a čítať sms, keď nefigurujeme v ich systéme?

27. feb 2023

Dobrý deň viem že to tu bolo už nejaké diskusie písané o Telekome , ale chcela by som názor na to, môže odpočúvat napr Telekom operátor napr aj manažér, naše hovory alebo čítať sms keď sme u nich není už v systéme ale sme inde u operátora ale boli sme v Telekome ale sme to zmenili .Môže aj tak nás odpočúvať alebo čítať sms ? ....prosím nech sa ozvú hlavne ty čo pracujú v takých zariadeniach a čo sa vyznajú

lenuska9999
27. feb 2023

A ty si myslíš, že telekom platí nejakých ľudí za to, aby odpočúvali cudzie rozhovory ? Čo by z toho mali ?

autor
27. feb 2023

@lenuska9999 nie cudzie rozhovory ,nám tam Bohu žiaľ v Telekome pracuje niekto kto nám chce v živote len zlo takže tak ....viac to nejdem rozoberať je tam proste osoba ktorá nám chce len ubližovať

jana_eyre_2
27. feb 2023

Akékoľvek odpočúvanie súkromných rozhovorov je trestne.. takže ak si myslíš že nejaká konkrétna osoba tá odpočúvala, môžeš podať trestné oznámenie..

autor
27. feb 2023

@jana_eyre_2 ďakujem za informácie a oni by to potom mali prešetrit áno??

erikamamo
27. feb 2023

akoze uprimne si nemyslim, ze toto vies realne niekomu dokazat, ale ak hej, tak si macherka. preco mas vlastne take podozrenie? ved to sa nerobiii :D

jana_eyre_2
27. feb 2023

Mali, ale či to niekam povedie neviem.. prečo si myslíš, že ťa odpočúvajú?

autor
27. feb 2023

@erikamamo mám podozrenie ale nejdem to tu rozpisovať aké čo prečo atd ....

autor
27. feb 2023

Preto chcem aby sa ozval niekto kto pracuje na takých pracoviskách a nie len domienka od druhých čo si myslia o tom

animus
27. feb 2023

Raz, už to je strašne dávno, nepamätám si operátora lebo sme ich prestriedali niekoľko, nám prišiel oficiálny list, v ktorom sa nám ospravedlnili za neúmyselne odpočúvanie nášho telefonátu a dostali sme kompenzáciu. Keby sa sami neozvali, nevedela by som že nás niekto odpočúval, ale reálne to tým pádom je. Či to vieš aj dokázať je už druhá otázka.

januska12323
27. feb 2023

Operátor nesmie a nemôže odpočúvať /čítať súkromnú komunikáciu. Môže ju len na vyžiadanie súdu dodať. A už vôbec sa k tomu nemôže dostať nejaký bežný pracovník len tak lebo má dlhú chvíľu.

hiro
27. feb 2023

Takze je to tak ze operatori maju softver ktory na zaklade ziadosti sudu/policie nahrava hovory v ustredni. Tam sa prida koho a aky rozsah. Ale neviem si predstavit ze by sa niekto kto pracuje v tej firme rozhodol, super idem teraz niekoho odpocuvat. Ak nepracuje v ustredni, nema pristup na servere (ale fakt silny pristup na urovni administratora) kde sa to nahrava tak myslim ze to je bez sance. A hlavne na odpocuvanie v reanom case, ani neviem ci to vedia oni. K zaznamom by sa dostal ako som pisal - len s velmi vysokym opravnenim - a aj to by bolo nelegalne keby ten pristup takto zneuzil.

veronikaszabova
27. feb 2023

Riesis to tu uz Xkrat - odpovede si uz dostala aj vtedy od ludi, co tam pracuju.

zuzanaete
27. feb 2023

Spolocnosti to maju osetrene. Ani v banke si pracovnik nemoze len tak pozerat zostatky na uctoch susedov a pod.

viestta
27. feb 2023

Ked mas podozrenie, ze ta niekto neopravnene sleduje, tak podaj na neho trestne oznamenie.
A nie, nemoze ani odpocuvat, ani sledovat. Ak by to robil bez sudneho prikazu, co samozrejme moze kazdy operator, tak je to trestny cin.

doriiis
27. feb 2023

Ešte koľkokrát založis takúto tému?

viestta
27. feb 2023

Miesto policie odporucam navstivit psychologa, pripadne psychiatra. Kedze je to tvoja neviemkolka debata o tom istom, treba to riesit s odbornikom. Aj stihomania sa da uspesne liecit.

autor
27. feb 2023

@viestta tak majú možnosť ako píšeš pracovala si niekde v takej pozícii keď sa to vieš ?

viestta
27. feb 2023

To je vseobecne znama informacia, ze operatori na zaklade sudneho prikazu musia odpocuvat hovory. Ale LEN na zaklade sudneho prikazu a je to viac ako dobre monitorovane a ma svoje zakonom stanovene podmienky. Nejaky blbacek, co robi na Telekome k tomu nema pristup a ani to nemoze robit z vlastneho rozhodnutia. Za tie roky co to tu vypisujes, uz si to mohla mat davno vyriesene. Ked mas dokakz, ze to robi bez sudneho prikazu, podat trestne oznamenie. Ked dokazy nemas, len si myslis, ze sa tak deje, navstivit psychiatra.

loginexistuje
27. feb 2023

nie nevie ak si u ineho operatora on sa k tvojim hovorom a sms nedostane
taketo udaje sa poskytuju len na zaklade sudneho prikazu a nie svojvolne a urcite k tomu nema pristup kde kdo
ja mam skusenosti ale teda skor s poskytovanim logov a mailovej komunikacie a teda czdy na prikaz sudu alebo na dopyt vysetrovatela (log)

navsteva psychiatra ti neuskodi je nanajvys potrebna

martinp288
27. feb 2023

Nikto nesedí v robote, len preto aby odpočúval tvoje hovory a čítal sms.

Pripomenulo mi to však jeden vtip.
chlap: ,, haló, tam je tajná služba ?"
tajná služba: ,, áno pane, sme tu"
chlap: ,, odpočúvate moje hovory zo ženou ?"
tajná služba: ,, áno pane, odpočúvame"
chlap: ,, super, tak mi povedzte, čo mi to žena vravela ? Kúp, vajcia, mlieko a čo ešte? "

... Daj na odporúčanie žien, ktoré ti radia návštevu odborníka.

nika501
27. feb 2023

Tak zmeň operátora a máš po probléme

monika15
27. feb 2023

Ano ked tam niekoho poznas vie to robit !!!!!! 100% zial

autor
27. feb 2023

@monika15 pracuješ v Telekome??je teda možnosť áno?

autor
27. feb 2023

@nika501 mám zmeneného operátora myslíš že to pomôže?

monika15
27. feb 2023

Nepracujem tam ale pozban niekoho kto mi to povrdil ze ano da sa to.

viera27
27. feb 2023

Boze,tieto dristy,ze poznam niekoho.... ano,fyzicky je vsetko mozne a aj mat opravnenie a pristupy. Realita je vsak taka,ze za zneuzitie hrozi velmi vazny postih,tam si isto malokto take nieco dovoli. A ak aj pocuva,vobec to spomenut,naznacit. To by bol jednoducho blazon.