Môže odstúpiť od zmluvy na paušál?

18. feb 2021

Ahojte, zajednala som si cez operatora novy pausal aj s mobilom. (Cez telefon, volali sme). Ma mi prist kurier, musim to podpisat a zmluvu mi poslali na mail.
Lenze som si to rozmyslela. Myslite, ze to nemusim prevziat?
Je to prechod z orange do O2

aurorastone
18. feb 2021

v tomto Ti neporadím, ale mohla by si vyskúšať ci Ti retencne neponúkne lepšiu cenu paušálu ak budu vidieť, že chces ísť od nich preč (asi si mala dôvod keď si chcela odísť) .. uvediem len môj príklad co bol pred rokom aj pol... ja som tak úmyselne prešla z o2 do orange podpísala zmluvy a 4 dní pred skončením 2 týždňovej lehoty odstúpenia od zmluvy som dostala výhodnú ponuku a odstúpila od prenosu čísla (momentálne mám ešte zlatý o2 paušál, ten povodny- nie ten smart) a platím za ten zlatý namiesto 30 eur iba 18...tak možno v tomto Ti to pomôže že Ti ponúknu čosi lepšie aby si u nich zostala, malo by to tak fungovať stále aby si udržali pôvodných zákazníkov, tak skus vyjednavat ci Ti nedajú paušál za polovicu, že konkurencia Ti dala lepšiu ponuku... je to už na Tebe 🙂

domka1205
18. feb 2021

Dá sa neprevziat,normalne odmietnuť zmluvu,alebo prevziať a potom sa dá odstúpiť do 14dni🙂 prenos aj tak trvá minimálne 4prac.dni,takze zatiaľ budeš mat ,,docasne’’ číslo🙂pracovala som v o2 aj v Orange

nika501
18. feb 2021

Ahoj 😊 mne sa stalo presne toto isté....neprevzmi kuriéra

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
roxanna
18. feb 2021

Ja som si to takto rozmyslela pri prenose čísla z O2 do Orange, volala som na zákaznícku linku do Orange, vysvetlila, čo je vo veci, nech mi ani zbytočne neposielajú kuriéra so zmluvou, pracovník na zákazníckej linke to stornoval a nebol s tým vôbec žiadny problém.