Môže ma pani udať na polícii za neprebratie dobierky?

se_bi
6. mar 2017

Ahojte potrebujem poradiť: objednala som si od jednej mamičky koberec v sume 50€ pošta dobierku bola cca 5€
Na koľko som musela odcestovať peniaze som nechala mame mama to zatiaľ nebola vybrať na pošte a tá mamička mi každý deň píše že má údajne na polícii kvôli tym 5€ 🙂 napísala som jej aj ked to mama nevyberie s pošty samozrejme poštu zaplatím .
Môže ma zato že to nevyberie udať? :D

traktor
7. mar 2017

...udat nie, ale je ferove, ked si nieco objednam, tak to aj prevziat...ak si mimo a poverila si mamu, tak nevidim dôvod preco to nemôze ist vyplatit ona...jedine, ze si si to rozmyslela a ten koberec nechces...treba to napisat na rovinu..chapem, ze predavajuca je v strese a nervozna,predsa koberec trebalo zabalit,odniest na postu..k sume...nie je to len tych 5 eur ,ktore bolo postovne, kedze je to dobierka, tak treba pocitat aj postu,ktorou jej to vratia spät...cize aj tu jej mas preplatit..

sissy27
7. mar 2017

@se_bi udať ťa samozrejme nemôže...ale aký je problém, aby tvoja mama išla ten koberec vyzdvihnúť? ak je ťažký a nevládze, tak stačí zavolať na infolinku pošty a dohodnúť si doručenie domov alebo aj predĺženie odbernej lehoty... nechala si jej peniaze tak by sa patrilo, aby to vyriešila...
ako neviem, chováš sa neseriózne voči niekomu a najviac ťa trápi, či ťa môže udať?
z ničoho nič musíš odcestovať na viac ako tri týždne, že si nestihneš prevziať zásielku? Prepáč, ale toto si musela vedieť už v čase, keď si si koberec objednávala...
A ako tu bolo spomenuté, predávajúca ešte bude musieť zaplatiť spätné doručenie zásielky...

gumimaci
7. mar 2017

Udat ta nemoze, ALE naozaj si chces spravit hanbu pre par €?

0silvia0
7. mar 2017

@se_bi totálne neseriózne správanie z tvojej strany. Predstav si seba na jej mieste, ako balíš nejaký koberec, vypisuješ podací lístok, trepeš ho na poštu, odošleš a nejaká osoba špekuluje a vymýšľa a zrazu musí odcestovať a zrazu nikto nemôže zásielku prevziať, hoci osobu na to určenú poverila... Fakt trápne správanie. Buď koberec chceš a preber ho čo najskôr alebo jej napíš narovinu, že si zmenila názor, ospravedlňuješ sa a dvojité poštovné jej preplatíš.

kahh
7. mar 2017

@se_bi pre par eur ta nemoze udat, ved to by policia ani neriesila ale radsej to zaplat a budes mat pokoj. Lepsie ako takuto hanbu zazivat

se_bi
autor
7. mar 2017

Samozrejme že ho vybrať pôjde 🙂 ale pani mi už tretí deň vypisuje sms-ku že má údajne atď. Mama je do 18.00 v robote pôjde cez víkend vybrať aj som jej to napisala

se_bi
autor
7. mar 2017

Vedela som že idem preč preto som máme nechala peniaze 🙂 neodišla som len z jedného dňa na druhý to nie ;)

lorela
7. mar 2017

@se_bi Samozrejme, že ťa udať nemôže.

se_bi
autor
7. mar 2017

@lorela ďakujem,lebo mixtape píše že to bude riešiť polícia atď :( aj keď som jej napísala že ho prevezme :/

lorela
7. mar 2017

@se_bi Odpíš, že vyhrážanie je trestný čin 😝.

se_bi
autor
7. mar 2017

@lorela aj som chcela ale budem sa naťahovať s niekým :D

modrykonik_ojeby
Odpoveď bola odstránená
Zobraz