Môže ma inštruktor autoškoly vyhodiť?

matoca
10. aug 2022

Dobrý deň, dnes som bola na pred pred poslednej jazde a urobila som chybu a musel brzdiť instuktor, zvozil ma, že ma vyhodí z autoškoly a bude to pre mňa strata penazi a času. To môže instruktor spraviť?

pribinak
10. aug 2022

@matoca nie

simonecka008
10. aug 2022

@matoca nie nemoze

maris5
10. aug 2022

On ta vyhodit nemoze. Ak by sa ti to stalo na skuske s policajtom, neprejdes a opakujes testy.

pukina
10. aug 2022

Vyhodit by mali instruktora, ktory si nevie zachovat chladnu hlavu a vybija si to na tebe 🙂

anjelicek26
11. aug 2022

Odstupit od zmluvy samozrejme instruktor moze a teda ta aj "vyhodit". Narok za zavaznych okolnosti mozes od kazdej jednej zmluvy, pisomne a vrati ti peniaze, ma na to pravo...neviem, aku chybu si spravila, ale kamarat v autoskole zramoval elektricku a ano vyhodili ho na mieste...nepocuvol instruktora a nebolo to prvy, ale treti krat, dva krat instruktor za neho zareagoval, treti bohuzial uz nie (instruktora asi ani nenapadlo, ze by toto spravil) a mali toho proste dost.

kornelies
11. aug 2022

@matoca Ak je zaroven aj majitel autoskoly moze. Ukaz mi toho blazna, ktory by nechcel peniaze a riskoval zlu reputaciu.

amonet
11. aug 2022

mna by zaujimal ten kiks😅

luccija
11. aug 2022

@matoca nie, max nespravis jazdy a budes robit opravne.Ci si spravila?🙂

danjeliiik
11. aug 2022

@matoca vyhodí ta tak ze ti znova stupu na brzdu počas jazdy s policajtom. Aši to tak myslel. Ze ak to spraví a vstúpi ti do riadenia to je. Automatické vyhodenie

matoca
autor
11. aug 2022

@anjelicek26 musel mi šlapnuť na brzdu lebo som zle odhadla vzdialenosť druhého auta, asi sa len vybil na mne, lebo toto sa stalo prvykrat

matoca
autor
11. aug 2022

ďakujem baby za info, len som sa dosť nalakala, že je to vázne