Dobrý deň, dnes som bola na pred pred poslednej jazde a urobila som chybu a musel brzdiť instuktor, zvozil ma, že ma vyhodí z autoškoly a bude to pre mňa strata penazi a času. To môže instruktor spraviť?
@matoca nie nemoze
On ta vyhodit nemoze. Ak by sa ti to stalo na skuske s policajtom, neprejdes a opakujes testy.
Vyhodit by mali instruktora, ktory si nevie zachovat chladnu hlavu a vybija si to na tebe 🙂
Odstupit od zmluvy samozrejme instruktor moze a teda ta aj "vyhodit". Narok za zavaznych okolnosti mozes od kazdej jednej zmluvy, pisomne a vrati ti peniaze, ma na to pravo...neviem, aku chybu si spravila, ale kamarat v autoskole zramoval elektricku a ano vyhodili ho na mieste...nepocuvol instruktora a nebolo to prvy, ale treti krat, dva krat instruktor za neho zareagoval, treti bohuzial uz nie (instruktora asi ani nenapadlo, ze by toto spravil) a mali toho proste dost.
mna by zaujimal ten kiks😅
@matoca vyhodí ta tak ze ti znova stupu na brzdu počas jazdy s policajtom. Aši to tak myslel. Ze ak to spraví a vstúpi ti do riadenia to je. Automatické vyhodenie
@anjelicek26 musel mi šlapnuť na brzdu lebo som zle odhadla vzdialenosť druhého auta, asi sa len vybil na mne, lebo toto sa stalo prvykrat
ďakujem baby za info, len som sa dosť nalakala, že je to vázne
@matoca nie