Ahojte, mam 1,5 rocneho syna, ktory je vesely a taky nas maly smejo 🙂 ale ako mahle zbada nasu susedu je to starsia pani 83 rocna tak zacne strasne, ale strasne plakat. Mame aj psa labradora, ktory nie je vobec agresivn a ako nahle zbada susedu, tak ho ide roztrhat nenormalne co robi, ale len pri nej...Moze to byt tym, ze ma v sebe zu energiu? Inak je to v pohode starenka....
@michaela.g vdaka za prispevok 🙂 to som si nemyslela ze je bosorka 🙂
@martina00707 može! su ludia ktorý ti beru energiu a naopak ludia ktory ti energiu dodavaju.Ja sa snažim takym ludom vyhybat a ludia ktory mi energiu dodávaju sa stretávam čo najčastejšie.človek ktory berie energiu za to ani nemože a nikdy si to neuvedomi jednoducho sa každy narodime z určitou aurou ktora nas prenasleduje cely život.
no ja si myslím že práve psy a deti to vedia vycítiť 🙂 daj mu radšej červenú stužku na ruku 🙂 všetko zlé ho obíde. Bohvie akú má karmu tá susedka... 🙂
podla mna moze ist.poznam par ludi co su taki a naladia ta na zlu energiu okamzite.mam s tym skusenosti bohuzial
@stanislava2 deti vnimaju toho viac ako dospeli, ona zije sama nikoho nema ziadnu rodinu, ja jej sem tam nieco pomozem vybavit, alebo sem tam nakup a ona sa mi vzdy tak postazuje, teraz to nepisem na nu v zlom ,ale ked zacne a kym skonci tak ma s nej boli hlava....ale myslim, ze viac enegrie mi berie svekrusa ako babenka 🙂
@martina00707 jasne aj ja som mala taku babku ktorej som šla povešat záclony ked jej vypaly gamatky manžel jej ich znovu zapal aby do rána v svojom skromnom pribytku znezamrzla.Lenže to bola vesela kopa stale si robila srandu nikdy sa nestažovala že by ju dačo bolelo.Zomrela ako 97 ročna a doteraz mi je za nou smutno
Detičky sa boja naozaj starých ľudí - už nie sú "pekní" , sú tak iní a deti reagujú na to. To je moja skúsenosť.
@martina00707 😉 neznamena ze je zla ale deti a hlavne psu vnimaju viac tak mozno sa im nieco nepozdava. Ale to neznamena ze je to BOSORKA 😉
Ja mam ten pocit tiez obcas a aj ked sa ten clovek snazi proste mi nieco na nom nesedi .....