Môže časová os zaznamenať miesto?
Na časovej osi sa zobrazila poloha kde sa priateľ nachádza. V tom čase mal byt doma . nebral ani telefón, trvalo to asi hodinu. Keď som sa s ním spojila tvrdil že tam nebol a že on videl že mu volám ale naschval ma nezodvihol lebo ma chcel prekvapiť u mňa . Nezdá sa mi to cele .. a nie nie som stíhačka len preverujem a ani to by ma nenapadlo pozrieť jeho časovú os ale dal mi svoj starý telefón a zabudol sa odhlásiť z účtu. Tak som zo srandy šla pozrieť a teda sranda to nebola 😂 a vlastne otázka znie či môže časová os zle zaznamenať miesto ? Žeby ozaj je doma a ukázalo 30km od neho nákupné centro?
@zmrzlinka2021 chápeme sa ? Nezdalo sa mi to cele . Tak som sa pozrela lebo os ktorú si zabudol vypnúť ale chcem aby to spravil predomnou …
@158polica158 Ty si iná stíhačka. Kontrolovať, kde sa nachádza, musí si pred tebou niečo vypnúť. Hrozné.
@158polica158 ale prečo to riešis?
Nespoliehala by som sa na nejakú appku ale verila priatelovi…ak mas dovod sledovat ho kde je tak načo ti je taky vzťah?
Ťažko povedať, ale mne písal raz ex kde je dcéra lebo mu ukazovalo nejakú do ňu polohu, pritom dcéra bola v škole... Ale nebol to 30km rozdiel. Čiže mohol aj nemusel tam byt., mohol tam byt predtým
Vy ste aké chytré keby máte pochybnosti verím tomu že ste na jeho mobile ako prvé
Ak máš pochybnosti à neveríš mu tak je to aj tak jedno, lebo keby ti povie čokoľvek tak mu neveris
@158polica158 pozri, buď frajerovi veríš, alebo sa rozíd s ním. To chces raz celé manželstvo tak fungovať? Lebo reálne skončíš na lexaurine
@158polica158 Keď máš pochybnosť,tak to rieš inak a nie lustrovaním a prenasledovaním. Keby toto mne chlap robil, tak si just nič neodhlásim, telefón maximálne zaheslujem, neodpovedám na otázky a nech aj meter dvadsať skáče od jedu. Toto je iná dg.
Taka "stara" a taka hlúpa? Prepáč na to ze máš 40 rokov sa správaš hrozne...
@klarissa25 Presne, tiež som myslela, že je to nejaká premotivovaná 20-ka a pozerám, že 40 🤦 No nehrozí v tomto veku takéto cirkusy robiť.
@158polica158 v nákupnom centre ti mohol kupovať prekvapenie, mohol ísť pre prezervatívy aby mal zásobu, nakúpiť rožky a pivo, mohol ísť do lekárne, s kamarátmi na pokec, na pizzu. ...ale aj na rande. Iste je, že v nákupnom centre asi nezatrtkal, ak áno, už by to bolo v správach.
@klarissa25
@zuzanockamt
Ja ze nejaka násťročná 😂😂😂😂😂😂😂
Chudak chlap.
Tema v style "Mile bravicko"
@158polica158 môže to byť mylné,mne ukazovalo minule polohu,kde som nikdy nebola, niekoľko desiatok km ďaleko
@veronikaszabova Tak ale už aspoň chápeme, prečo v 40-ke stále len priateľ 🤷
@zuzanockamt pozerala som jej diskusie, no nema moc stastie na chlapov 🤷 a vek uvadza 28
@158polica158 mne bežne zobrazuje, že som v Bratislave a pritom som v Leviciach, tak by som sa na to veľmi nespoliehala... Asi mám šťastie, že môj manžel toto absolútne nerieši 😂
@158polica158 myslis casovu os na googli? Mne to ukazuje vzdy uplne presne. Vzdy presny obchod, presna pumpa ked tankujem, ked som doma, tak preanu adresu aj s casom odkedy dokedy som tam bola.
Moze to ukazovať trochu inak, ale nie 30km. To nebude chyba.
@158polica158 z vlastnej skusenosti: boli sme s muzom v jednej restauracii a jemu na mobile vypisalo uplne inu polohu v uplne inom meste. Este mi to ukazoval, ze co mu to ukazuje, ved tam ani nebol🤷♀️. Takze asi sa to moze stat.
Ak by chlap išiel na zásun k inej, nebude si to dávať na časovú os na fejsbuku. Ne asi 🤦♀️
@veronikaszabova to je cica mica, našla ešte jeden zo starých nickov
Aj dátum sedí
@lesana25 nehovorím o fcb ale o mapách
@158polica158 presnost zavisi od poctu vysielacov v okoli, vo vacsich mestach je lokalizacia presnejsia...a ano moze to ukazat aj 30 km zle, aj mne sa to takto uz stalo...prihlasovala som sa do mailu v svojom novom zariadeni a lokalizovalo ma to v obci, desiatky km dalej...zaroven, niekedy ked je lokalizacia rusena, velke budovy a pod. moze to ukazat polohu odhadom, nespravne na zaklade historie lokalizacie
Sequel 2, 1.cast. - “Novy frajer (stvrty v poradi?) ma asi tiez podvadza”
ach zlatý google. Mne raz telefon ukazoval,že som 50 km niekde uplne inde,lebo nemal dáta zo satelitu a išiel len z trápnych dát wifi sietí. Polohu mám vypnutu stále,zapínom ju výhradne pri navigácii a nepoužívam určovanie polohy ala google. Je to daleko spolahlivejšie a nepotrebijem,aby google vedel,že kde chodím.
Spolahlivost zdielania polohy je tak 50%na 50.

@158polica158 to nemyslíš vážne? Prenasledovať frajera