Môže byť toto trus ploštíce? Obraz som mala vedľa postele
@77daniela77 tak áno ale s manželom sme doscipany riadne 😪
To budu plostice dajte si to odborne vsetko vystriekat teraz su plostice velmi rozsirene
@deniskatimmy Aha,tak potom treba hladat plostice ....su to zvycajne male stipance vedla seba.Ak ich najdete a rozpucite tak charakteristicky smrdia,podobne ako bzdochy....
Toho sa sami nezbavite,musi vystriekat firma.Blchy a plostice su vraj caste.
@77daniela77 tak budem musieť zavolať firmu teda
@deniskatimmy stipanec po plostici sa ukáže az o den, dva.. Velky, opuchnuty, a brutálny svrblavy.. 🤨😭😭Skus v noci zapáliť a omrknut... V noci tie svine male vyliezaju a idu cicat
Zavolaj deratizerov,na internete nájdeš,ten ti povie čo to presne je.Ak sú to ploštíce rýchlo konaj,sama sa ich nezbavil.Tie môžeš doniesť aj z MHD,aj z roboty ,kina a pod.
@janinamojka Ja som mala vela malych stipancov a chytili sme vtedy aj plosticu.Bolo to v Rumunsku v intraku.
@janinamojka ja mam aj malé aj veľké opuchnuté.... Brutálne svrbia... Tak si asi nastavím budík a skúsim to
@pindusa tak budem musieť no inak to nevidím
@deniskatimmy podla mna skor ak9 zavolas tu firmu to treba nahlasiť spravcovi ( ak ste samozrejme v panelaku) V bytovke,kde byva moj otec ich mali jedny susedia a prezerali sa všetky byty. Aj striekali. Ak vystriekate na vlastne naklady len vy a mate susedov, tak k nim mozu preliezt.
@evalin88 aha tak ale neviem ešte ci sú to naisto ploštíce... Ale pôjdem to oznámiť teda ráno.... Mozno že aj k nám prezliekli od niekoho kto vie 😪
@deniskatimmy ked si nie si ista, tak si to daj radsej kuknut, maju na to vycvičene psy, ktore zacitia ploštice, ale určite by som to potom nahlasila. Ked ste dostipany je to pravdepodobne.
@evalin88 tsk skusim zavolať do firmy s uvidíme tr co.... Strašne som doscipana vsade
@77daniela77 neviem, tak možno každý inak reaguje.. Si pamatam ze sme nevedeli čo to je a kazdy den mi nove pribudali, mala som hlavne nohy spodok, ruky a zadok😉tam som mala podliatiny riadne z toho. Na kozne aj na infekcne ma poslali a nevedeli co to je.. Bolo to leto a hanbila som sa v tricku chodit, lebo to strašne vyzeralo a traja sme tam spavali a len mna tie k... cicali!! Nakoniec som nasla jednu mrchu prizabudla sa rano na opierke sedačky, tak hned Google a volala deratizera..
@janinamojka ja som nenašla zatiaľ ani jednu ale idem upratať a vychádzať spálňu tak uvidím ci niečo nájdem
@deniskatimmy pozri v zahyboch matracov, oni su svine male, ťažko ich najst..
@janinamojka už som pozerala a nič tam nevidím 😪 už aj návleky na madracoch co boli som dala prať.... Véd toto že sú malé ťažko ich nájde ale niečo musí byť lebo ráno som vstala a zase nové stipance
@deniskatimmy.. Skus najprv biolitom všetko vystriekat, ak tam nieco je ine, tak to zdechne.. Ak to bude pokračovať tie stipance, tak na 99,9tam su plostice a volaj deratizera.. Lebo tie nezabije ziadny volne predajny pripravok.. 😣
@janinamojka skúsim no to vystriekat tým biolitom a uvidíme ze co
@deniskatimmy Su zalezene,v noci ich najskor najdes ked zrazu zasvietis,oni sa strasne rychlo rozutekaju....
@77daniela77 toto som našla môže byť ploštíca?
@77daniela77 tak to moje asi nieje ci?
@deniskatimmy ono to ma inak rozne vyvojove štádia kde v kazdom vyzera inak.. Ja som mala prvú uplne ukážkovu ale potom som nasla aj take male zmrdy len co vyzerali inak a aj to boli oni, len mlade ešte.. Vygoogli to, a porovnaj..
@janinamojka no len ta moja nemá toľko noch 😂😂 tak ja neviem som z toho mimo že čo to môže byt
@deniskatimmy Vzdy to ma tie clanky na sebe zda sa
@77daniela77 no a to moje nemá články
@deniskatimmy Tak hladaj dalej,toto to nebude.
To moze byt aj od pavuka.