Ahojte, mam na vas otazku ci moze byt ovu aj pocas mnzesu ja som to zbadala uz davnejsie ,ze mam asi ovulaciu pocas prveho dna menstruacie ,priesvitny hlien ,ktory sa natahuje...je to mozne ? dakujem
ahoj jasne ze je. mam kamosku co otehotnela pocas menstruacie. 😉
odprucam tento super clanok,
http://www.rodina.cz/clanek3633
ale pozor : niektore zeny maju kratky cyklus (22, 23 dni), to znamena, ze ovulacia nastava uz 9-10-11 den, to znamena, ze ked je plodny hlien, v ktorom preziju spermie aj 5 dni, ked si odratame od 9-teho 5 dni, dostavame 4, tak v pripade, ze zena ma kratky cyklus a mala pocas menstruacie styk, tak tie spermie prezili..... do ovulacie.....
a na urcenie ovulacie su uz dnes testy, kedy si mozes presne overit, kedy nastane alebo sa radsej opytat lekara.....
Ahoj, prave som ti chcela napisat IP ako sa dari 😉
Na tvoju otazku odpovedat neviem - je to malo pravdepodobne, ale preco nie... Prve dni menstruacie sa maju ratat za plodne dni najma kvoli tomu, ze vtedy sa v krcku uvolni hlienova zatka aby krv mohla vytiect. Ku koncu menstruacie sa ta zatka vytvori znovu a spermie nemaju sancu cez nu prenikat do maternie az do casu plodnych dni pred ovulaciou, kedy sa zatka znovu uvolni. Po ovulacii do menstruacie zatka tam znovu je. Mozno ten hlien znamena len uvolnenie tej zatky - ak to chces spolahlivo zistit, skus ovulacny test.
Ja si myslíš tiež, že sa dá otehotnieť pri menštruácií 😉
ja som o tom tiež počula,že to je možné...dokonca poznám z blízkeho okolia dievčinu čo sa snažilkovali roky rokúce a nakoniec otehotnela deň pred menzesom 😉
áno, kamarátka má jediné dieťatko (mala ho neskoro - 38 ročná), roky bola vydatá, skúšali všeličo možné a podarilo sa jej otehotnieť len počas menštruácie 🙂
ja som zbadala ze pocas menstruacie ma zacalo pichat n alavej strane vajicko,takze mam ovulaciu aj pocas menstruacie 🙂
ahoj ja som toho prikladom,ze ano.Otehotnela som cez alebo hned po menzese.Potvrdili mi to aj dvaja nezavisli lekari,ked mi robili sono,ze ovulku som mala skor alebo cez menzes,lebo babo je na ultrazvuku vacsie o tyzden a pol ako ked pocitaju podla menzesu. 😉
ja som otehotnela (podľa sona - veľkosti bábätka) asi deň po skončení menzesu, takže ovulácia sa môže vyskytnúť aj nie úplne pravidelne v strede cyklu...
ak má žena silnejší/intenzívnejší orgazmus, môže sa uvolniť vajíčko a je vystrelené tak kde ho treba 🙂!
takže kludne sa môže stať, že žena otehotnie kedykoľvek. ja som tomu jasný príklad 🙂
Ako je potom ale možné baby, že nastane menštruácia? Ak napríklad ovulácia prebehne dva-tri dni pred menštruáciou? Vajko by sa logicky nemalo kde uchytiť (keď ešte 5-6 dní putuje, aby sa uchytilo)..
@arousa ja to tiez nechapem….
otehotnieť sa dá aj počas menštruácie, takže áno... 😉