Zdravim,znamy nas chytil motylika krasneho s ockami na kridlach a chceli by sme si ho nejak uchovat. Chceli by sme si ho dat do ramceka,len neviem akyje postup ho uchovat. Ak ma s tym niekto skusenost peosim o radu. Dakujem
@pribinak presné tak ...nechápem ako niekto chce zabiť tak krásne zvieratko len pre to aby bol v rámčeku nepoviem keby ho našli uhynutého ale živého 😭
preboha, motylov z prirody radikalne ubuda, vacsina motylov su chranene zivocichy, a vy to idete takto pribit do ramceka...
Na internete isto nájdeš postup, pochybujem, že mamičky tu preparujú motýle. Môj bratranec chytal motýle keď som bola malá a robil si z nich zbierky. Mne to už vtedy prišlo strašne kruté. Veď je to živý tvor a zabiť ho len preto aby som sa na takého mŕtveho mohla dívať. Radšej nech si lieta v prírode...ak ešte žije tak ho pustite..
Poznam cloveka co preparuje ale byva pri TN neviem ci pomoze.
@mariska1989 nikto ho umyselne nezabil!!! Donies nam ho uz mrtveho,uhynul mu na terase na slnku
@jullietka a to ten motýlik keď bol mŕtvy sa s ním ten známy dosť natrapil kým ho chytil na tej terase? Bola fujavica či ako?
@jullietka v príspevku není písané nič o tom že si ho dostala uhynutého .píšeš o tom že známi chytil no neviem ako sa môže chytať mŕtvy motýľ ..🤔
@jullietka odfotiť a pustiť na slobodu, ak je ešte živý