Žienky, tie ktoré používate mopy na čistenie podláh s rozprašovačom,resp. Spray mopy, ste s nimi spokojné? Aký by ste odporučili? Ďakujem. ☺
Mozno blbosť, ale počas umývania preplachujete aj tu handru na moped? Alebo tým umývate komplet podlahu a až nakoniec ju vyperiete? Ci teda ak ju nepreplachujete nezostávajú smuhy, resp. Či sa špina len nerozmazuje po podlahe.
@slavka030 Predtym vzdy povysavam, aby zostalo co najmenej prachu a smeti, handru nepreplachujem, umyjem s nou celu podlahu na jednom poschodi ( na druhe poschodie mam druhu) a potom len operiem v pracke - cmuhy sa nerobia, ale zas je pravda, ze nemavam nejako extra spinave podlahy : -))
@jaja1979 povysavanie jasné, to robím stále. Neznášam keď sa mi na handru nahromadi prach, alebo omocu na nu vlasy popadané na zem. Mam ročného loziča, trojročnú pomocnicu a veru ma pri nich každý deň nebaví mat vedro s vodou a umývať-polovicu vycape malá na podlahu, lebo ona pomáha a ja už len predychavam občas. ☺
ja som mala taky lacnejsi tiez asi pol roka a celkom v pohode bol, je to celkom prakticke. potom si ale kupila parny tak henten som dala sestre a ta sa tiez nan nejako nestazuje. pouziva ho hlavne ked deti nieco rozmazu na podlahe a tak
@ertlovik18 aký parný si si kúpila?
No neviem ja som to zatiaľ videla iba v reklame v teleshopingu ale príde mi to až príliš pekné na to aby to bola pravda. Ono to asi takto vyzerá dobre, že si to človek nastrieka a pretrie ale podľa mňa keď to takto spravíš trikrát po sebe tak už bude tá hubka taká "napitá" vody, že to bude nechávať strašne mokrú podlahu po sebe..
@slavka030 no..my mame,ale teraz ako nove..v novom byte,kde teraz upratujem,cize este velmi mala skusenost,ale tolko-urcite treba tu handru zaprat aj pocas cistenia,ale menejkrat ako pri klasickom mope..
Uvidim,ake to bude,ked tam.budeme.byvat,ja som najskor xkrat zametala,az potom cistila vodou a pripravkom a tym rozprasovacom,ale.to bolo po stavbe..to je ine alo bezne znecistenie. Urcite je to lepsie,ked najskor povysavas a ked mas male deti,nemaju ako vyliat vodu..
Urcite odporucam parny mop. Lahka udrza a podlaha do 3 minut sucha
My ho doma nemame ale mne to pride strasne neprakticke ved to potom ked mas fakt spinavu podlahu, ze napriklad nieco vylejes alebo vysypes alebo mas blato tak si to roznesies po celej miestnosti, doteraz som vlastne nepochopila ako sa s tym da umyt cely byt
Mne už vôbec nedrží na ňom handra... Ani to poriadne nestrieka na podlahu ale ma časť mopu
ja na spinave podlahy pouzivam bissell crosswave
https://www.youtube.com/watch?v=bxMmQr36MNQ- moja recenzia.. na bezne pretretie v prachu v izbach kam nechodi pes pouzivam xiaomi mop s rozprasovacom.. mam niekolko handier ktore sa prilepia, odlepia na suchy zips, daju oprat v pracke... pre mna je toto super najlepsia kombinacia mopov do domacnosti ktora mi dlho chybala a teraz maximalne vyhovuje
@sivana09 ahoj.. uvažujem nad mopom s rozprašovačom a v tvojom komentári som natrafila,že používaš xiaomi...Ja som zvažovala mop Bona spray, no ten xiaomi ma zaujal...aj cenou. Si s ním spokojná? Ak by si mohla porovnať tieto dva, ktorý je podľa teba lepší a prečo..a dajú sa na xiaomi kúpiť náhradné handry? A kde kupuješ? Ďakujem za info a prepáč za toľko otázok 🙂
Rovus