Ahojte baby, zvazujem, ci si mam kupit moon boot, alebo nie. Velmi sa mi pacia, ale otazka znie, ako ste s nimi spokojne. A ci sa mi ich vobec este oplati kupovat. Lebo lacne nie su a bojim sa, ze coskoro uz nebudu "in". Lebo tiez som si vsimla, ze vela bab ich pradava napr. po 1-2 obutiach. Dakukem za kazdu radu 🙏
Tiez zvazujem ich kupu. Maju dobre recenzie
@malita podľa toho či chodíš na lyžovačky, do hôr cez zimu alebo bývaš niekde kde byva cez zimu veľa snehu a je tam naozaj zima. Ak si z Bratislavy a nikde nechodíš tak sú ti reálne na nič 😄
Tak zasa v mojom okoli ich baby nosia na bezne nosenie. A hory tu siroko daleko nemame. Sme v zahranici. Denne vidim cca na 2 babach, alebo na instaci. Ja mam podobne, ale Moschino.
Za mňa najdokonalejšie topánky aj s UGG. Sú max. teplé.
@malita no ja budem asi jediná, ale za mňa nikdy viac... Mala som tie nižšie, do polovici lýtok, takže sneh sa mi dnu dostal z vrchu, keďže su dosť široké... Ale o to by ani nešlo... Po 3 sánkovačkach sa mi úplne rozstrapkali tie šnúrky a začala sa zlupovať tá koženka po bokoch... Od 100eurovych čižiem som čakala viac 😏
Ja mam tie cierne s kozusinkou a som velmi spokojna.Teplucke,velmi spolahlive.
@gabika0825 no som z Ke, takze to iste ako u Vas, ale tak obcas, raz za rok, ked pojdeme mimo, alebo ked ke nasnezene vonku cestvo, tak ak do mesta.. takze zase az tak casto ich nevynosim..
@maminkadeticiek ahoj mne prišli tie vyššie biele s kožušinkou a keď som ich obule a prešla som sa po dome tak hrozne vrzgaju.To tak má byť?😊
Ďakujem
@sofinkanevidzan áno . Ja ich mám doma tiež a tiež vŕzgajú. Nie sú moc ohybné a je to taký materiál
@sofinkanevidzan Moje vobec nevrzgaju.
@maminkadeticiek tak ja potom neviem .
Hrozne vŕzgajú vadi mi to dosť.
Asi ich vrátim ale bude mi ľúto, lebo sú fakt krásne.
@malita ahoj, ja ich mám a sú skvelé, teplé, nepremokavé, ale sú to vyslovene topánky do snehu a využívám ich len na horách, lyžovačkách. Čiže na bežné nosenie v zime ich nepoužívám.