Zdravim. Napiste mi prosim vas kto ma montovany dom. Aky mate druh, kto vam ho staval a hlavne co ste spokojni. Dakujem krasne pomozete mi velmi lebo tiez chceme montovany dom
@jfec1109 my mame montovany uz treti rok byvame a max. Spokojnost, nevidim ani jednu nevyhodu. Skor vyhodu, v rychlosti stavby, nizsie naklady na kurenie a lepsia klima v dome. Stavala nam madarska firma vidadomy
My bývame 2.roky v drevodome a sme max.spokojny.Dobrý deň kludne píšte moj manžel spolupracuje s firmou mame aj brozurky ohľadom domov kto ma vážny zaujem piste ip
Zdravím, môžem poprosiť o radu, bývame v drevodome 4.rok všetko na elektrinu. Úžitkova plocha 108m2 elektrokotol Buderus vodná podlahovka solarny panel na ohrev vody sme 4osoby. Mesačné platby za elekt. 170eur. V lete je naša mesačná spotreba do 400 kWh no zimne mesiace je to 2300 kWh. Takže brutalny rozdiel a to kurime minimalne nemáme termostat tak si vypíname sami. Teplo sa tam drží dlhú dobu takže ozaj kúrime málo. Je to normalne? Ďakujem za odpoveď
@elza7148 no ja neviem my máme v lete 400 cca a v zime max 1200...tiež sme 4členná domácnosť a máme elektrické infra podlaové kúrenie...
mirano.sk sme spokojní kľudne ak dačo píšte do správy napíšem