Monitoring v autoškole

12. dec 2022

Ahojte. Mala som jazdy v autoskole, no nemohla som si nevšimnúť že v aute majú takú čítačku ku ktorej inštruktor pridá elektronický kľúč. Pravdepodobne na monitorovanie jazdy ako takej. A však všetko je to fajn, až na to že sme s inštruktorom boli obaja strašne ukecani a furt sme tam nadavali na okoloidúcich a smiali sa a neviem čo. Haha. Tak mi napadlo, no zabudla som sa ho na to opýtať, že či ten kľúč monitoruje aj komunikáciu v aute alebo iba trasu jazdy? 😁

basska_b
12. dec 2022

Ak by to tak bolo, tak by sa asi instruktor krotil. Podla mna to sluzi na to, aby jazda naozaj trvala predpisany cas (90 min) a nie ze po 60 min to instruktor pod nejakou vyhovorkou zabali... neviem presne, co je to za zariadenie.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ketinecka
13. dec 2022

je to cipova karta na ktorej musi byt "odpipany" predpisany cas teorie, trenazeru, cviciska, jazd...... uz len koho by zaujimalo o com sa bavite🙈

sendyle
13. dec 2022

Nie, každý žiak má svoje číslo a ktomu určite hodiny jazdy. Zviknu to policajti kontrolovať. Takže pri každom žiakovi to musí odpipnut alebo minimálne pri urcitych ojazdených hodinach tuším 45min je jedna jazda. A môžeš ich mat 12 alebo 14 to si už nepamätám 😁