Ahojte. Mala som jazdy v autoskole, no nemohla som si nevšimnúť že v aute majú takú čítačku ku ktorej inštruktor pridá elektronický kľúč. Pravdepodobne na monitorovanie jazdy ako takej. A však všetko je to fajn, až na to že sme s inštruktorom boli obaja strašne ukecani a furt sme tam nadavali na okoloidúcich a smiali sa a neviem čo. Haha. Tak mi napadlo, no zabudla som sa ho na to opýtať, že či ten kľúč monitoruje aj komunikáciu v aute alebo iba trasu jazdy? 😁
je to cipova karta na ktorej musi byt "odpipany" predpisany cas teorie, trenazeru, cviciska, jazd...... uz len koho by zaujimalo o com sa bavite🙈
Nie, každý žiak má svoje číslo a ktomu určite hodiny jazdy. Zviknu to policajti kontrolovať. Takže pri každom žiakovi to musí odpipnut alebo minimálne pri urcitych ojazdených hodinach tuším 45min je jedna jazda. A môžeš ich mat 12 alebo 14 to si už nepamätám 😁
Ak by to tak bolo, tak by sa asi instruktor krotil. Podla mna to sluzi na to, aby jazda naozaj trvala predpisany cas (90 min) a nie ze po 60 min to instruktor pod nejakou vyhovorkou zabali... neviem presne, co je to za zariadenie.