Ahojte,
Doposial som nikdy nebola na pedikure, no obcas mi zarastaju nechty a hrubne mi koza na patach, tak ju zvazujem skusit. Mate osvedcenu skor mokru ci suchu? Obavam sa skalpela, ktory sa pouziva pri mokrej a taktiez rizika infekcie.
Ak mate nejaku overenu a spolahlivu pedikuru v BA, idealne v Dubravke, budem vdacna aj za konkretne tipy.
Dakujem 🙂
Ja chodim vzdy na mokru :D neviem... velmi som spokojna. A nikdy ma nic nebolelo a zase nemacaju sa tam nohy nejak a infekciu som tiez nemala, ved nik ma nedorezal :D Ak mas zarastajuci necht na palci - na to je teraz najlepsie obdobie, dava sa na to taka "špona" co napravi ten nechtik a zacne rast tak ako ma. Pripadne mi to najskor podlozila pedikerka niecim. A pristroj s takymi pilnikmi a nasadami sa pouziva aj pri mokrej... Mozno by bolo vhodne, aby si sla k pedikere a ked sadnes, pozrie ti na nohy a odporuci ti co potrebujes. Ja chodim na medicinsku pedikuru, neviem ci maju nejaky speci certifikat tieto pedikerky.. riesia kadeco, tak vygoogli ci nieco v BA mate a byvaju aj recenzie pri nich.
@littlelady ja preferujem mokru a nedam na nu dopustit.
@littlelady vyskúšala som obidve, ale mokrá sa mi zdá dôkladnejšia.Suche päty si po kúpeli opemzuj a kúp si z DM masku na nohy je výborná budeš mať úplne hebké nohy.Sucha mi príde taká, že to si viem aj doma spraviť s tým valčekom od Schollu
@simca06022011 dakujem, skusim pohladat tu medicinsku
@kika831 aj ja najlepšie
@littlelady najlepšia je mokrá. Ja chodím do Ružinova do Retra. Tam je to TOP
odporucam suchu pedi, určite sa vezme menej koze ako skalpelom, kedze koza vo vode napučí a potom päty bolia. a ak ti zarastá necht, viac sa dostane prístrojom k tomu