Môjho kocúra akoby napínalo

monika_xixi
3. jún 2019

Mojho 11 rocneho kocura uz druhy den tak zvlastne napina. Prvy den to bolo aj 20x denne ..dnes uz len asi 3x to take jednorazove napnutie ako keby mal plnu papulku niecoho a vyplul to lenze nevypluje nic...je to len tak naprazdno...a tiez som si vsimla ze casto prehlta...niekedy fakt aj 5x v kuse za sebou...papa sice menej a vela spi a je taky bez nalady...co by to mohlo byt? Zajtra sa chystame doktorovi, len uz nevydrzim cakat ze ci to nie je vazne.

sandra49
3. jún 2019

@monika_xixi on môže mať kľudne len kyselinu. Alebo od chlpov. Keby je to vážne vracal by pripadne by plakal ze mu niečo je.

ivca88
3. jún 2019

Moj pes to mal, ked mal zahu. Senzitivne granule to vyriesili. Ale treba ísť k veterinarovi. Môže to byt aj niečo iné. On to zhodnoti

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
timetotime
4. jún 2019

tazko povedat, mala by si ho vziat k veterinarovi, ci tam nahodou nema nieco zapichnute a preto ho to tak drazdi. inak uz ma aj pekny vek a treba na neho davat asi viac pozor

monika_xixi
autor
4. jún 2019

@timetotime no praveze on je bytovy takze pochybujem ze by zozral nejake kosti alebo nieco co by sa mu tam mohlo zapichnut..