Ahojte žienky 😉 ,
založila som túto tému preto, aby sme mali kam chodiť snívať... aby sme aspoň na chvíľku zabudli na realitu a mohli snívať koľko len chceme a o čom chceme a nikto nás (dúfam) za to nebude "hanobiť" 🙂
A možno nájdeme návod, ako si niektoré sny, túžby a priania môžeme splniť 😉
"Sneste si svou hvězdu a spňte si sny." Barbara Berckhanová 🙂
magg 😀 tak to si na tom dobre, z toho potom vyplýva, že prakticky máš všetko 😉
Ja momentálne snívam o krásnom aute, novom zamestnaní, o chápavejšom priateľovi 😅 ... nie som náročna, však?
aha, ja neviem, auto nepotrebujem, lebo nemam vodicak a manzel zvladne aj nasu favoritku 😅 , kym som na materskej , tak netuzim ani po praci a chapavejsi priatel? nuz co som si vybrala, to mam 😀
Takze mi staci snivat o tom koncerte 😵
magg 🙂 keď som ešte nemala priateľa, tak som si ho predstavovala úplne ako dokonalého muža.. a mám presný opak 🙂 , ale čo už.. presne, čo som si vybrala, to mám.. takže sa nemôžem sťažovať.
A aký máš problém neísť na ten koncert? 😕
.....miminko :....
malaskoricka-výstižné... a nedá sa? 😕
Ja snivam o svojom babatku, snivam o tom, ako budeme zit v domceku s detmi a budeme stastna rodinka 🙂
Tak já sním taky jen o jednom a to o mimi 🙂
Ja budem mat za par tyzdnov vsetko po com som snivala, male babo... 😵 Mam manzela co mi vyhovuje, zachvilu budem mat nove auto ake som chcela este casom najst nejaky domcek, ale to tiez pride. Netuzim po viac ako zit normalnym kludnym zivotom s detickami. 🙂
maybe....zatial sa nevydarilo ale casu dost raz sa urcite podari🙂
malaskoricka-tak Ti to veľmi želám.. a dúfam, že tu čoskoro napíšeš, že si tehu 😉
Tak já už jsem si jeden sen splnila, pořídila jsem si autíčko a teď to poslední neskromný a to je baráček se zahrádkou
Všetky ste napísali detičky... aj ja si ich želám, ale ja mám do toho ešte ďaleko.. najskôr snívam, aby sme si prerobili domček, svadba a priviedli bábo do hotového... dúfam, že to tak bude....
maybe🙂 dakujem to si zelam najviac aj ja.....
a potom by nezaskodil taky domcek s bazenikom .-)
dom s bazénom.. tak po tom túžim už hádam 100 rokov 🙂 a aj si to splním.. to nie je nesplniteľné, tak všetko čo môžem, si splním 🙂 Aj keď kvôli bazénu budem musieť vysťahovať svokrine sliepky.. dúfam, že to prežije 😀
krasna tema maybee, ja som snivala o babatku, to sa mi splnilo. Bytik sa nam uz stavia, ale velmi tuzim po domceku. Nie velkom, stacil by aj 3 izbovy, ale ta zahradka, to je môj sen. Tam by sa mala vybehala 🙂
tinaa, aj mne by stačil malý domček, ale obrovská záhrada 🙂 ale.. to už viem, že sa mi to nesplní 🙂 Pretože si budeme prerábať podkrovie a poschodie a budeme mať aj svoju záhradu, ale nie moc veľkú, ale stačí... aj za to som rada 😉
chcela by som mať vlastný dom...Bývame síce v krásnom veľkom 3-izbovom byte v historickom centre blízko prírody,ale viete,dom je len dom+bazén 😀 ...Chcela by som byť samostatná,na to potrebujem auto. 😅 ..chceli by sme ísť na dva mesiace na nejaký opustený ostrov k moru-teda kopec peňazí na dovolenku 😕 ....
Tak celkom reálne to vidím na pár miliónov z Jackpotu... 😀 😕 Toto je môj sen 😉 😉
Ja snivam iba o novom babatku a z celeho srdca si zelame aby bolo zdravucke a mala Alenka mala konecne vysnivanu sestricku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
já snívam o tomže raz určite splatím všetky pôžičky a budem si môcť užívať 😀
Ja chcem ,aby sa splnil sen Alionuške...
A pre mňa. domček, so záhradkou, a pohodu a kľud, pozitívnu náladu...
tak můj sen je šťastné manželství až do smrti 😅 a taky baráček 😔 a abychom byli všichni zdraví 😔
já bych si na smrtelném loži chtěla říct - jo,ten život stál za to,bylo to skvělý,už můžu umřít a samozřejmě je mým snem zdravá a spokojená rodina
Monkulka 😔 🙂 🙂 🙂 DAKUJEME!Aj ja chcem aby sa splnil ten vas! 😉
a este by som velmi velmi chcela pre Sarinku surodenca, dufam, ze sa mi to splni, lebo mi nedavno vyoperovali endometricku cystu ☹ Ale dakujem Bohu za Sarinku
Já bych si přála teď ležet někde na bílé pláži ve stínu pod palmou a kochat se pohledem na tyrkysové moře.
já bych zas chtěla at už brácha dostane rozum a přestane trápit rodiče ☹, je mu 18 (v sobotu měl ) a po třech měsící bez drog a po návratu z PL zase začal brát drogy doma krást ☹
Smardik koukám že s Tebou život moc nemazlí. Tak já vlastně nic nepotřebuju, tak Ti přeju ať se Ti všechno zlepší.
Tak já bych si přála momentálně nějakou klidnou dovolenou někde u vody s hezkým počasím a strašně hodným dítětem! (páč ten náš terorista nám dává dost zabrat 😅 ) 😉
smardik, tak si prajem este, aby sa to u vas vsetko vyriesilo, drogy su strasne svinstvo.
z materialnych veci tuzim jedine ist na koncert Jamiroquai 😅