Moje nákupy

zuzka600675
31. okt 2017

Pekny vecer ako fakt z velkym a uprimnym zaujmom som tu hladala kocik a z dvoma som si tu aj pisala ale nechapem preco ,ked som mala vazny zaujem sa viac neozvali a pritom mi pisali ,ze su volne alebo si tu robite srandicky a uprimne tu buginu som potrebovala na cesty vlakom ,kedze musime z Dubnice chodit do Ba do nemocnice tak ako fakt nechapem

skippy12
31. okt 2017

dobrý večer ja mám jeden kočiarik na predaj.je zpevejšej konštrukcie, rakúskej zn.Hoco.má aj striešku, je polohovatelný.predávam ho za 50eur.my sme za neho dali v Kika 149eur.nemám ho ešte pridaný v inzerátoch.za chvílku ho otam dám.sa môžete pozrieť.dá sa pekne poskladať, má predné aretujúce kolieska, zadné sú trošku väčšie dvojité.

zuzka600675
autor
31. okt 2017

@skippy12 Pekny vecer ja praveze mam taky pevnejsi ale aj dost tazky a preto zhanam lahucky a rychlo skladatelny na premiestnovanie vlakom a trolejbusom

skippy12
31. okt 2017

vy asi hladáte úplne ten jednoduchý golfáčik z tesca, Hauck.no ten som už predala.bol jak novučký.tyrkysovomodrý.ja som ho predala za 15eur.škoda, lebo oni ho používajú v prešovskom divadle ako kulisu🙂
Tak držím palce, aby sa vám podarilo rýchlo niečo dobré kúpiť.dovidenia.

zuzka600675
autor
31. okt 2017

@skippy12 dakujem krasne a prajem krasny vecer