Pekny vecer ako fakt z velkym a uprimnym zaujmom som tu hladala kocik a z dvoma som si tu aj pisala ale nechapem preco ,ked som mala vazny zaujem sa viac neozvali a pritom mi pisali ,ze su volne alebo si tu robite srandicky a uprimne tu buginu som potrebovala na cesty vlakom ,kedze musime z Dubnice chodit do Ba do nemocnice tak ako fakt nechapem
@skippy12 Pekny vecer ja praveze mam taky pevnejsi ale aj dost tazky a preto zhanam lahucky a rychlo skladatelny na premiestnovanie vlakom a trolejbusom
vy asi hladáte úplne ten jednoduchý golfáčik z tesca, Hauck.no ten som už predala.bol jak novučký.tyrkysovomodrý.ja som ho predala za 15eur.škoda, lebo oni ho používajú v prešovskom divadle ako kulisu🙂
Tak držím palce, aby sa vám podarilo rýchlo niečo dobré kúpiť.dovidenia.
@skippy12 dakujem krasne a prajem krasny vecer
dobrý večer ja mám jeden kočiarik na predaj.je zpevejšej konštrukcie, rakúskej zn.Hoco.má aj striešku, je polohovatelný.predávam ho za 50eur.my sme za neho dali v Kika 149eur.nemám ho ešte pridaný v inzerátoch.za chvílku ho otam dám.sa môžete pozrieť.dá sa pekne poskladať, má predné aretujúce kolieska, zadné sú trošku väčšie dvojité.