Moja zlá skúsenosť s obuvou Altero

vika11111
4. nov 2014

Ahojte.
Tymto prispevkom chcem hlavne vsetkych upozornit na nekvalitu topanok a zaroven aj nekvalitu reklamcii. Mam vrcholne zlu skusenost 😠 s ALTEROM v TT. Kupila som u nich sandalky s otvormi. Po necelych 2 tyzdnoch nosenia malemu zacal z predneho, bocneho otvora ubiehat palec von. Evidentne na nich vidno chybu sitia pri vyrobe (prava dierka je ina ako lava) este aj lepenie bolo nedostatocne ( casom by sa odlepilo). Dala som ich reklamovat nakoniec 2x Znalec p. HRIC - usudil, ze je to nie je chyba vyroby, a vydal k tomu aj posudok so zamietnutim reklamacie ☹.Tak mame sandalky, ktore mi pri opetovnej reklamacii ani len nezalepili poriadne a neopravili ani vnutorne sitie tej dierky. Najvacsia sranda na tom bola ta, ze uplne iste som nasla u cinana este o 5Eur lacnejsie. Tak aky vlastne tovar predavaju???

natuska87
4. nov 2014

Altero, rizikova kupa.Lacne, ale pacive smejdy.Aj tie sa niekedy vydaria viac, ako znackove.Vsimni si tu fluktuaciu predavaciek na predajniach Altero, uz aj to je podozrive a vela to o spolocnosti hovori.

zuzanella33
12. jan 2015

Altero ...to je horši obchod ako cinaky.....ja som teraz davala reklamovat čižmy a 3x ta istá vada a pani čo robi posudky mi napisala do reklamácie ,...že to nie je vada vyrobcu a ani chybný material,.....tak prečo nevydržali ani 2 roky, ako sa uvadza ked si topanky kupujeme ....a tie mile predavačky .....su tak mile----PRIAM HNUSNE ,že by som chcela vidiet ich ,ak by mali oni taký problem,či by to riešili v klude ak by im nechceli vratit peniaze.Troška na hlavu system a ochota žiadna.Kupujuci ma nárok na svoje peniaze,ale ....nemoze sa dovolat pravdy.A pani Hricova čo robi posudky má pozastavenu činnost od leta,tak ako može robit posudky a riešit reklamacie ked nemože....?tak tu je hačik!Nikdy viac do Altera,NIKDY...:(

monika4473
29. jún 2015

Dobry den.... Tiez mam zlu skusenost s altero tt... Predavacky su nechutne arogantne a neochotne.... Reklamovala som lodicky s platformou ktora sa zacala odlepovat a podrazka sa doslova rozpadava (drobit)... Samozrejme reklamacia zamietnuta

sisanitra
1. jan 2016

Dobry den, pridavam svoju skusenost s Altero v Nitre. Uz druhy krat mi zamietli reklamaciu poskodenych topánok. Prvy krat som sa na to vykaslala, ale teraz uz uvazujem posunut to niekam. Urcite som ale s nakupovanim v Alere skoncila.

davida
3. jan 2016

Ja mam prave dobru skusenost s trnavskym alterom,reklamovala som boty 2 tyzdne pred ukoncenim zaruky,jedna sa mi rozlepila. Predavacka mila,ziadne pripomienky nemala, povedala ze do mesiaca sa ozvu a nakoniec mi ich vyreklamovali po dvoch tyzdnoch a prelepili druhu, na ktorej som si ani nevsimla zeby sa odlepovala,tak fajn 🙂

davida
3. jan 2016

Prelepili estevaj druhu- tak to bolo myslene ;)

mirip
4. sep 2016

Ako je to s reklamáciu peňaženiek? Kúpila som peterson koženú peňaženku nebola lacná vyšla na 35e mala byť ako dar, kupovala som 20. 8. stále bola zabalená a nepoužívaná je 4. 9. darovať som ju mala 5teho teda zajtra a dnes pozerám že celý kovový rám na mincovník je odlepený akoby presušený zajtra sa chystám reklamovať, tovar nepoužívaný visačkami a tiež prešli len dva týždne....po tom čo tu píšete sa aj bojím ísť do predajne ale 35e nie je málo

mirip
4. sep 2016

@sisanitra Ako je to s reklamáciu peňaženiek v NR? Kúpila som peterson koženú peňaženku nebola lacná vyšla na 35e mala byť ako dar, kupovala som 20. 8. stále bola zabalená a nepoužívaná je 4. 9. darovať som ju mala 5teho teda zajtra a dnes pozerám že celý kovový rám na mincovník je odlepený akoby presušený zajtra sa chystám reklamovať, tovar nepoužívaný visačkami a tiež prešli len dva týždne....po tom čo tu píšete sa aj bojím ísť do predajne ale 35e nie je málo

tobiaslubko
2. mar 2017

určite v Altere nakupovat už nebudem :/ a keby nahodou rozdavali zadarmo na kilometer obidem škoda že som si neprečitala prv zle hodnotenia a nepredišla zlemu rozhodnutiu nakupit v tejto predajni tymto hodnotenim chcem varovat ostatne kupujuce 😠