Ahojte.
Tymto prispevkom chcem hlavne vsetkych upozornit na nekvalitu topanok a zaroven aj nekvalitu reklamcii. Mam vrcholne zlu skusenost 😠 s ALTEROM v TT. Kupila som u nich sandalky s otvormi. Po necelych 2 tyzdnoch nosenia malemu zacal z predneho, bocneho otvora ubiehat palec von. Evidentne na nich vidno chybu sitia pri vyrobe (prava dierka je ina ako lava) este aj lepenie bolo nedostatocne ( casom by sa odlepilo). Dala som ich reklamovat nakoniec 2x Znalec p. HRIC - usudil, ze je to nie je chyba vyroby, a vydal k tomu aj posudok so zamietnutim reklamacie ☹.Tak mame sandalky, ktore mi pri opetovnej reklamacii ani len nezalepili poriadne a neopravili ani vnutorne sitie tej dierky. Najvacsia sranda na tom bola ta, ze uplne iste som nasla u cinana este o 5Eur lacnejsie. Tak aky vlastne tovar predavaju???
Altero ...to je horši obchod ako cinaky.....ja som teraz davala reklamovat čižmy a 3x ta istá vada a pani čo robi posudky mi napisala do reklamácie ,...že to nie je vada vyrobcu a ani chybný material,.....tak prečo nevydržali ani 2 roky, ako sa uvadza ked si topanky kupujeme ....a tie mile predavačky .....su tak mile----PRIAM HNUSNE ,že by som chcela vidiet ich ,ak by mali oni taký problem,či by to riešili v klude ak by im nechceli vratit peniaze.Troška na hlavu system a ochota žiadna.Kupujuci ma nárok na svoje peniaze,ale ....nemoze sa dovolat pravdy.A pani Hricova čo robi posudky má pozastavenu činnost od leta,tak ako može robit posudky a riešit reklamacie ked nemože....?tak tu je hačik!Nikdy viac do Altera,NIKDY...:(
Dobry den.... Tiez mam zlu skusenost s altero tt... Predavacky su nechutne arogantne a neochotne.... Reklamovala som lodicky s platformou ktora sa zacala odlepovat a podrazka sa doslova rozpadava (drobit)... Samozrejme reklamacia zamietnuta
Dobry den, pridavam svoju skusenost s Altero v Nitre. Uz druhy krat mi zamietli reklamaciu poskodenych topánok. Prvy krat som sa na to vykaslala, ale teraz uz uvazujem posunut to niekam. Urcite som ale s nakupovanim v Alere skoncila.
Ja mam prave dobru skusenost s trnavskym alterom,reklamovala som boty 2 tyzdne pred ukoncenim zaruky,jedna sa mi rozlepila. Predavacka mila,ziadne pripomienky nemala, povedala ze do mesiaca sa ozvu a nakoniec mi ich vyreklamovali po dvoch tyzdnoch a prelepili druhu, na ktorej som si ani nevsimla zeby sa odlepovala,tak fajn 🙂
Prelepili estevaj druhu- tak to bolo myslene ;)
Ako je to s reklamáciu peňaženiek? Kúpila som peterson koženú peňaženku nebola lacná vyšla na 35e mala byť ako dar, kupovala som 20. 8. stále bola zabalená a nepoužívaná je 4. 9. darovať som ju mala 5teho teda zajtra a dnes pozerám že celý kovový rám na mincovník je odlepený akoby presušený zajtra sa chystám reklamovať, tovar nepoužívaný visačkami a tiež prešli len dva týždne....po tom čo tu píšete sa aj bojím ísť do predajne ale 35e nie je málo
@sisanitra Ako je to s reklamáciu peňaženiek v NR? Kúpila som peterson koženú peňaženku nebola lacná vyšla na 35e mala byť ako dar, kupovala som 20. 8. stále bola zabalená a nepoužívaná je 4. 9. darovať som ju mala 5teho teda zajtra a dnes pozerám že celý kovový rám na mincovník je odlepený akoby presušený zajtra sa chystám reklamovať, tovar nepoužívaný visačkami a tiež prešli len dva týždne....po tom čo tu píšete sa aj bojím ísť do predajne ale 35e nie je málo
určite v Altere nakupovat už nebudem :/ a keby nahodou rozdavali zadarmo na kilometer obidem škoda že som si neprečitala prv zle hodnotenia a nepredišla zlemu rozhodnutiu nakupit v tejto predajni tymto hodnotenim chcem varovat ostatne kupujuce 😠
Altero, rizikova kupa.Lacne, ale pacive smejdy.Aj tie sa niekedy vydaria viac, ako znackove.Vsimni si tu fluktuaciu predavaciek na predajniach Altero, uz aj to je podozrive a vela to o spolocnosti hovori.