Chcem byt ta zena z pred piatich rokov. Ktora sa vydala a myslela si ako tuzi po detoch ako bude doma s nimi ako sa budeme hrat ako ich budem rozvijat ako skoro budu rozpravat. Realita? Tazka depresia kedy som rada ze vobec rano vstanem ledva sa o nich staram nestastna smutna placliva vsetko cierne ledva prezivam. Lieky uz najvyssie davky a ja sa stale citim zle. Trva to uz dlho ja len chcem byt ta spred 5 rokov ta zena co sa smiala tesila sa na buducnost 😢
A potom že sa muži rozvádzajú a podvádzajú.
Musí ťa niečo nakopnúť. Lieky tvoj problém neriešia očividne. Daj si očistu, hľadaj pozitíva, daj deti do škôlky či jaslí....
Pre tvoje dobro sa posun dopredu aby si bola tá, ktorou chces byť. Nerozprávaj len o Tom, rob činy
Jednoducho zahod všetky lieky začni sa smiať robiť s deťmi blbosti proste sa pripoj k nim jednoducho sa zapoj aj ty a vermi nasmejes sa ja skacem s babami do mláky skacem s nimi na trampolíne ohadzujeme sa vankúšmi šteklimé sa proste sa bav hráme spolu hry aj spoločenské aj na playstation mne to nikdy nejde dcéra bežné vyhráva ale smiechu si užijeme a to som si preskákali v živote už naozaj všetko od postihnutého dieťaťa straty dieťaťa až po ťažký úraz syna a to nakoniec mám doma autistku ale aj tak sa smejem stále proste sa nevzdávaj a s úsmevom to všetko das
@andrejka1974 ja uz sa nedokazem smiat nejde mi to. Salim sa s detmi ale len preto aby mali oni radost. Tiez mam doma autistu. Ja sa snazim nakopnut ale nejde to
Preco sa muzi zenia a rozvadzaju? Zena sa dostane do zlych psychickych stavov a typek si ma ist inde vrznut a rozviest sa a je to ok? Niekedy neverim, co tu citam.
Autorka chodis aj k psychologovi? Mozno nielen lieky ale aj psychiterapia… alebo nejaky koucing, co ta nasmeruje
A čo tak vypnúť proste sa ísť prejsť buď sama alebo s kamarátkou porozprávať sa proste vypnúť my sme s mužom mali jeden rok veľmi ťažký syn sa nám ťažko zranil rok sme ho dávali dokopy a keď už to prešlo do toho mi povedali že najmladšia bude autistka sme proste potrebovali my dvaja vypnúť a tak sme išli na dva týždne sami na dovolenku a vermi pomohlo nám to a začali sme opäť fungovať
Zmen lieky, ocividne ti nesadli.
A chodis k psychologovi?
A preto je najlepšie nemať žiadne očakávania. Lebo sa môžme z toho zrútiť. Čo vlastne tak ťažko zvládaš? To, že nejde všetko podľa tvojich predstáv, alebo je to ťažké s deťmi? Ja si myslím, že každý tak trochu očakával niečo úplne iné. Ale to bolo predtým. Predtým si to nemala odkiaľ vedieť, to je normálne.
Musíš to jedine prijať tu a teraz a zabudnúť čo bolo predtým. Skús sa sústrediť nato, aby nasledujúce dni boli lepsie ako napr. Dnes. To je vlastne všetko.. a ak berieš antidepresíva a nepomhaju zmeň psychiatra.