Keď prídeme k nim na návštevu s mojím mužom ..príde mi to trochu ako provokácia..neviem čo vy na to ženy ale..bradavky hej trčia Hompala sa jej to no môj čumi vidím. Akože trápna je
@dskjhfdlkdjhl nie
Neviem prečo to začala robiť..
Tak jej to povedz
Ani moja.
Trápny je ten tvoj keď svokru ocumuje.
Tak potom naco to pises sem, mame jej zavolat?
@dskjhfdlkdjhl si ma predbehla😀
@dskjhfdlkdjhl nie ..bývali sme spolu istý čas a potom to začala robiť .ja nejdem písať scenáre ale prišlo mi to že akoby sa predvádzala no neviem..
@viestta no tak moja dá sa povedať že ako moja ségra keby bola ..
@dskjhfdlkdjhl mám si pýtať povolenie co písat na modrého koňa?
a co my s tym akoze teraz ??
Ci je stramanda ci nie, tak ci tak je to jeho svokra. Takže je divny
@viestta tam bude viac divnych😉
Ja okrem prace podprdu nenosim nikde. Nenavidim ju. A uprimne mam u prdele, co si o tom ludia myslia. Ale z tvojho komentu mi pride, ze ani tak nejde o tu podprdu, ako o ziarlivost.
Autorka: nememu dietatu ani vlastna matka nerozumie a evidetne to plati aj u vas. Ak si jej to nepovedala, tak darmo cakas. Nic ine Ti tu aj tak neporadime a my jej volat nebudeme.
jej kup podprdu a povedz ze by biolo vhodne aby ju nosila ked ste na navsteve..ze uz nieje najmladsia a ani pohlad uz nieje najkrajsi .. ked tam nieste nech si beha aj na adama...
a vyzera to teda dobre ci nie? visi to vsade, pripadne utiera s tym dlazku alebo je to sexi a ocumuje? co je to za typ ocumovania?
Je to neslušné, inak je v poriadku Tvoja matka?
Možno preto, že je to zdravšie? Ale keď ti to vadí, skús ju poprosiť, nech sa na tú chvíľu prekoná.
@syslik81 no videla som aj 50tnicky s takými kozami, že aj mladá 18tka by im mohla závidieť. Toto bude zrejme aj tento prípad. Asi by nemala odvahu provokovať, keby mala miesto pŕs ovisnute zajačie uška.
Autorka, mamke to normálne povedz, že sa to nehodí. Nehromaď v sebe nervy, lebo potom to z teba nepekne vyletí a pohadate sa. Povedz jej to s kľudom. Frajera vymeň. Keď sa obzerá po tvojej mame, bude sa pozerať po každej. . .
Celé je to nechutné.
Daj vedieť ako zareagovala mama👌
@dskjhfdlkdjhl
@bessie12
Je to fórum a tak ako každý deň sa tu chcú vyrozprávať desiatky žien a potrebujú radu, tak isto to urobila aj ona. Halooo, načo nasilu zhadzovať?
@cicuca Cim som ju zhodila? proste ak to nevie s matkou odkomunikovat, tak ma smolu.
...ale ženy 🤣🤣kde sa podelo to Vaše,"však sľúbil vernosť,nie slepotu"
@cicuca a kto ju tu zhadzuje ? Co je na mojom komentari zhadzujuce ? Vobec nic. Je to obycajna otazka 🤦♀ Co my s tym mame urobit ? Ked jej to tak vadi, tak nech sa s nou porozprava. Ja toto vobec nepovazujem za problem. Ani moja mama nenosi podprsenku a to ani vtedy, ked som tam bola s priatelom. Neznasa ich a ja tiez ich nemusim. Tiez nenosim, len ked niekam idem.
Tak to je už vysoký level - žiarliť na vlastnú mamu 😨
Treba ju na to upozornit, ze je to nevhodne…
@dskjhfdlkdjhl tak si skús po sebe prečítať všetky komentáre ;)
@cicuca nie som taka stara, aby som si nepamatala, co pisem. Nezhodila som nikoho, na to je autorka dost sikovna, zvlada to aj sama.
A povedala si jej to?