Moja macocha ide po mojom mužovi

5. jún 2020

Asi to znie ako zlá telenovela. Môj otec si našiel priateľku v jeho rokoch, bola som aj rada, lebo bol dlho sám po rozvode s mojou mamou, vyše 10 rokov. Jeho nová priateľka sa mi na začiatku pozdávala, aj som si ju obľúbila, len začali byt chvile, kedy mi jej spravanie prišlo cez čiaru. Ako napríklad, bola som tehotná, poznali sme sa iba pol roka, z toho sme sa videli dokopy 5-7 krát a ženská mi zahlásila, ze ona chce byt nášej dcérke babkou a ona je babka. Potom začala vypisovať môjmu mužovi, až raz prišla sprava v noci, nech ku nej príde ráno do prace po nejaký koláč. Muž to ukázal mne, prišlo mu to divne, lebo ani nevedel, kde pracuje, ani od nej nič nechcel. To iba ona tvrdila, zevraj pracujú nejak blízko seba. Muž si vymazal jej číslo, snažil sa byt ku nej zdvorilý, ale už viac s nou nekomunikuje. Ženská sa ku nám začala sama pozývať. Vraj chce vidieť dcerku a chyba jej. Keď som jej povedala, že v poriadku, ale aj s otcom (mojim) urobila pred mojim otcom scénu, ako jej veľmi dcérka chyba a ako dlho ju už nevidela. Keď ma manzel obíme pred nou, začne ma okamžite podpichovať, cela až ocervenie. Vtipne je to, že tá žena vôbec nie je príťažlivá po každej stránke, môj otec tvrdí sám, ze s nou je kvôli jej dobrej povahe a nie vzhľade. Ako z takej situácie vykľučkovať? Môj otec nič nevidí a nechcem ho raniť.

dollyzv
5. jún 2020

Takže máš pocit že ide po tvojom mužovi lebo vám chcela dať koláč, a podpichuje vás?

mareka49
5. jún 2020

Mozno len chce byt sucastou vasho stastia a vasej rodiny.
No dava to najavo nevhodne a neohrabane.

soldi
5. jún 2020

ja som to tiez nejako nepochopila 🤷‍♀️ nesnazi sa byt proste len mila? akurat vase hranice su inde nez jej?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dskjhfdlkdjhl
5. jún 2020

A z coho chces vykluckovat? Ked nie je problem, tak si ho treba vymysliet a dobre domotat, nech je o com???

kittykat22
5. jún 2020

Myslim si ze si paranoidne ziarliva. 60 rocna zenska napise nech si pride tvoj muz po kolac, a vy mazete jej cislo? Vy ste pekne divna rodina.

marca12
5. jún 2020

Z tohto co pises nie je zrejme ako ide po muzovi. Toto robia bezne mile zeny,ze sa natiskaju a hraju to na lutost za vnucatom,aj ked vo vasom pripade nie pokrvnyn vnucatom. Aj hadze oci po muzovi alebo co ine robi?

sissy27
5. jún 2020

A ako si prišla na to, že ide po tvojom mužovi? 🤔 lebo VÁM upiekla koláč? Lebo chce vidieť malú?
Možno to preháňa s tým, ako veľmi chce byť súčasťou rodiny, ale sorry, nikde tam nevidím ani náznak prehnanej náklonnosti k tvojmu mužovi. Zas nefandi si toľko 😂

tilko
5. jún 2020

Môj muž má z predchádzajúceho vzťahu dve deti 24r. a 25.r. Dospelé samostatné osoby chodiace do práce. Muž je odo mňa starší. Často chodíme na výlety a brávame ich so sebou. Sme rodina. Pečiem koláče. Aj darčeky dávam k sviatkom. Aj o pomoc ich občas požiadam ak niečo potrebujem a vždy boli ochotní. Dokonca si rozumiem s priateľkou jedného z nich (druhý zatiaľ nemá). A keď sa rozhodnú založiť si svoje rodinky, tak budem rada macochovská babka...ja na tom nevidím nič zlé...A s mužom radi a s hrdosťou hovoríme, že máme 4 deti...nedelíme na MOJE TVOJE....sú NAŠE.

Čím viac milujúcich ľudí bude mať tvoje dieťa okolo seba, tým bude šťastnejšie.

katkati
5. jún 2020

Preháňaš.

syslik81
5. jún 2020

poporodne hormony? to ze je mozno trocha preafektovana a nadmieru mila neznamena ze ti chce zbalit muza...

syslik81
5. jún 2020

inak aj moja mama ma priatela .. nemusim jeho povahu podla mna je divny ale mama je stastna takze neriesim a respektujem ..ale ako dedo mojej dcere je skvely ... miluje ju santi kupuje jej darceky ... myslim ze ani ja som mu povahou nesadla ale tiez ma respektuje a co poviem to spravi ked sme tam nerobime si naschv ale pomahame si berieme sa ako rodina .. on ma fakt divny zmysle pre humor navyky etc pokial to mamae vyhovuej budis ... no pre mna je dolezite,ze moja dcera ma aspon dedka kt na nej zalezi a mala je cela happy ked spolu volaju a tesi sa na dovolenkyu k nim ...

asia83
5. jún 2020

@viestta 😂

autor
5. jún 2020

Ona vždy kontaktovala iba môjho muža. Keď jej neodpisoval, mal od nej aj dve ďalšie sms v nasledujúci deň. A to jej ani na tie neodpísal. Tiež mi nepríde normálne, keď jej dáme jasne na javo, že chceme byť sami, že odpíše, že ona aj tak príde. Za ďalšie. Prvú sms poslala môjmu mužovi v znení k meninám “Ak budeš poslúchať, tak dostaneš darček” a to sme sa poznali všetci iba pár mesiacov.

autor
5. jún 2020

@syslik81
Ona je “milá” pred mojim otcom. Akonáhle tam nie je, je to jedna uštipačná potvora.

soldi
5. jún 2020

vies, toto su take zabomysie spory podane len jednou stranou. tazko sa k tomu objektivne vyjadrit 🤷‍♀️

autor
5. jún 2020

@kittykat22
To už bolo vyvrcholenie jej chovania. Muž jej už dlhšie neodpisoval na správy, aj tak mu písala. Oni to boli veľa krát strašne hlúposti, že na to sa ani nič odpísať nedalo. Zrazu mu prišla sms o 10. v noci, že nech si príde ku nej do prace ráno po koláč. Tam neboli žiadne priateľské extra vzťahy. Muž ani nevedel, kde pracuje a nechápal... skôr to bolo v znení zámienky, aby sa s nou stretol v súkromí, kedže ten koláč toľko mohla poslat po otcovi alebo dať poobede. Išlo tam skôr o osobne stretnutie.

kittykat22
5. jún 2020

ty si jedna z tych zien, ktore zazeraju aj na vazku ktora leti okolo ich muza 🙂 Myslim, ze okrem toho ze si ziarliva, by si mala aj prehodnotit ako vedies vztahy k svojim najblizsim. Ked sa nam nieco nepaci tak to s clovekom rozoberiem, vysvetlim a nebudem vymazavat jeho cislo. A robim to s cielom udrzat dobre vztahy.

autor
5. jún 2020

@kittykat22
Nie som žiarlivá, môj muž ma v praci kolegyne, ktoré mu volajú domov aj kvôli praci a neriešim to ako som čítala mnohé diskusie tu, kde to zeny rozoberajú. Tak isto chodíme von partie, zmiešané a nežiarlim. Môj muž nie je konfliktných typ, ja tiež konflikty nevyhľadávam. Lenže s tou zenou sa to už iba zbiera. Čiže, bolo tam už toho veľa cez, keď to takto dopadlo.

zuzana76
5. jún 2020

mozno ste si nesadli, mozno je fakt otravna, no pokial tvoj muz nepripusti predsa ziadny osobny a intimny kontakt, tak sa predsa nemoze nic stat, inak neviem si predstavit zenu, co by isla po chlapovi o generaciu mladsom, teda okrem "celebrit" , asi treba hodit rec s otcom, ze vam to vadi, nech ju trochu kroti v jej akcnosti, resp. nech ju zamestna inym sposobom.

kittykat22
5. jún 2020

Stale je problem v tom ako sa spravas. Mojho muza bali suseda. Roky. Je po nom sialena 😀 Co s nou? Nic. Ja to viem, muz to vie, a ideme dalej. Chudak manzel ju nema moc rad, ale ja mu hovorim, aby to nehrotil, nech je k nej zdvorily. Bolo to pre neho velmi tazke, ked ho doslova nahanala v parku ked chodil kocikovat alebo v obchode sa vyrutila zpoza regalu 😅 cela vesela. Manzel nepricetne nahnevany, pretoze ma rad svoj klud. Ale nikdy by k nej nebol nezdvorily a ja na nu nebudem zla. Je zamilovana ... ved ju to prejde. Nema ma rada. Myslim, ze ma vnima ako prekazku jej lasky 😀 A ja som jej dokonca dala listky na detske predstavenie, na ktore sme so synom nemohli - teraz nedavno. Pretoze pokial ma niekto slaby moment, tak je na tej druhej strane aby to udrzal v normale. Tak to chodi. Najst v sebe to dobro a pochopenie pre ineho cloveka.

oli18
5. jún 2020

Tvoje príspevky sa nedajú čítať. Ty hádam nemáš ani 15 rokov. Mám dvoch zaťov a ani by sa mi neprisnilo, že by som im mala nadbiehať . A koláče a iné veci, im posielam bežne a zastavia sa pre ne aj zaťovia, alebo nesiem ja v čase, keď je doma len zať, lebo má home office. Je logické, že ak robí tvoj muž neďaleko od nej, príde pre koláče on. Si paranoidná a rozbíjaš rodinu. Tvoj muž je tiež nedozretý jedinec, ak ti na tie tvoje konšpirácie naletel.

laila22
5. jún 2020

@oli18 a prečo by ta macocha nemohla ísť po zatkovi? Zato, že ty nebálid mužov svojich dcér? Ta žena nie je jej matka a ako písala autorka, macocha ma dve tváre...

cinda555
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
5. jún 2020

@oli18
Nikto sa jej o koláč neprosil, len si ženská hľadá cestičky. My sme jej slusne už toľko krát ukázali hranice, že to bolo už vyčerpávajúce. Nie, my nie sme tí nezdvirilí, ale ľudia, ktorí majú stále potrebu posúvať hranice a skúšať toho druhého.

autor
5. jún 2020

@kittykat22
Jasne, suseda je zaľubena to tvojho muža, on ju nemá rad a ty mu ešte hovoríš, aby bol ku nej slušný... tak tejto rozprávke si snáď ani sama neuverila. Ja osobne nepoznám ani jednu zenu, ktorá by hovorila svojmu mužovi, nech je slušný na stíhačku a ešte, keď ma nemá rada... až ženské, čo tu popíšete niektoré za nezmysli.

autor
5. jún 2020

@oli18
ONA NIE JE MOJA MAMA!!!

kittykat22
5. jún 2020

@cinda555 mozno mas len problem prijat fakt, ze niekto zije iny zivot ako ty, a preto to volas scenar. Co sa tyka prave tejto temy, tak byt nestastne zamilovany je jedna z najhorsich veci, ktore mozu cloveka stretnut. Co sa ale netyka tejto temy. Empatiu by som pre autorku mala keby napisala realny dovod na ziarlivost.

kittykat22
5. jún 2020

A co cakas ze spravim? Pojdem za nou a zacnem po nej kricat, alebo jej zacnem nieco pisat? 😅 Manzel o nu zaujem nema a tym to konci. Keby sa situacia vyhrotila, tak jej manzel slusne povie, ze o flirt/vztah/sex s nou nema zaujem, ze uz rodinu ma. A tym to skonci. Ja nikdy nebudem nahanat tie druhe zeny. Mne pride uplne sibnute ked zeny pisu/volaju/vykrikuju milenkam. Milenka nikdy nebola a nebude problem - problem je manzel.

autor
5. jún 2020

@kittykat22
Podľa mna si vymýšľaš. Píšeš úplne hovadiny. Žiadna žena nepovie svojmu mužovi, aby bol milý na ženskú, ktorá ho chce a ešte o tom vie. Toto ti nikto nenožerie.