Moja kamarátka sa uráža, čo s tým?

zdrsjsjiwwi
16. jan 2020

Dobrý večer. Mám 14 rokov. Mám "najlepšiu" kamarátku ktorú mám rada no neviem či je to na jej strane rovnaké alebo to len hrá. Aktívne sme sa začali baviť tak pred 5. mesiacmi. Všetko bolo ok. No zrazu sa niečo stalo, napríklad som jej len povedala že neprídem na jeden deň do školy a zrazu sa urazila. Vážne nechápem...keď som sa jej spýtala či sa vážne urazila tak mi len arogantne napísala nie a k tomu ďalšie veci. (Riešili sme to cez mobil). Viem že som ešte "malá" ale som už v puberte a dosť ma to trápi. Máte niekto podobný problém ako ja? Mám sa s ňou naďalej kamarátiť? Neviem. Ďakujem za rady do predu 🙂

amelia000
16. jan 2020

@zdrsjsjiwwi najdi si inu kamaratku a take chobotiny neriesm

kitycat
16. jan 2020

ked som bola "mlada" tak sme s kamaratkami riesili veci cez ICQ :D ... je mozne, ze sa tvoja kamaratka naozaj neuraza len to tak napise,ze to tak znie...alebo to tak ty precitas...pouziva urazene smajliky?
A tiez s nou mozno plieska puberta len inak ako s tebou.

cloenew
16. jan 2020

@zdrsjsjiwwi poznam to až velmi dobre vecne urazanie nerozpravanie sa alebo ohovaranie s dalsou a keby som vtedy mala rozum tak sa na nich vykaslem uz davno ... len zbytocne oberanie o energiu a nervov ... a vyvrcholilo to az tak ze mi skoro rozbili vztah proste zavist je zla vec . Ale ulavilo sa mi ked som ich poslala kade lahsie a bolo to spravne rozhodnutie, neverim ze skutocny kamarat/ka potrebuje ztrpcovat zivot..... vela stastia

lintu
16. jan 2020

Niektori ludia sa radi urazaju aj v dospelosti. Nic s tym nenarobis. Mozes si tak akurat vybrat, ci ti takato osoba stoji za kamaratenie.

Urcite to "nie" myslela arogantne? Cez pismenka sa dost tazko rozoznavaju pocity druhych.

ludmilik13
16. jan 2020

@zdrsjsjiwwi neviem tak podla mna sa takto kamaratky nespravaju, tie neriesia taketo hluposti, drobnosti 🙂

ivangeline
16. jan 2020

Môže byť na teba príliš naviazaná... Nezdravo..

zdrsjsjiwwi
autor
17. jan 2020

Ďakujem vám pekne všetkým za rady, kamarátka sa už "odrazila"

zdrsjsjiwwi
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lintu
17. jan 2020

@zdrsjsjiwwi so ženami občas ťažko, čo ti poviem 😅 Samozrejme prajem ti, aby si si s kamarátkou rozumela, čo najdlhšie. Také kamarátstva z detstva zvyknú byť aj po rokoch veľmi cenné.

zdrsjsjiwwi
autor
18. jan 2020

@lintu Ďakujem 💊❤

zdrsjsjiwwi
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jeemima
2. feb 2020

@zdrsjsjiwwi vobec neries ked sa urazi, ked vies ze nema normalny dovod na to, tak si to akoze ani nevsimni...skus co to spravi mozno to prestane robit ked ty nebudes mat zaujem to riesit....ak sa urazi normalne jej potom neskor napis ako keby nic...alebo ked sa s nou stretnes nevracaj sa k tomu spravaj sa akoby nic...ved realne aj tak nemala dovod sa urazit...

zdrsjsjiwwi
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz