Ahojte baby, viem že to sem nepatrí, ale zaujímalo by ma či náhodou niekto nemá skúsenosť s tým, že jeho fenka stále kňučí.. trvá to okolo dvoch týždňov, s tým, že knuci hlavne keď ma v puse nejakú jej obľúbenú hračku.. ale niekedy len tak bez dôvodu.. mam navštíviť veterinára? Alebo náhodou neviete niekto co to môže byt?
@mia1111111 Ako vážne? :D ona skôr proste len teší ak pri tom vrtí chvostíkom tak je to od radosti ak nie tak to je falošná brezosť treba kuknúť či nemá naliate ciciky, a či má cca dva mesiace po háraní, ak áno je potrebné hračky jej vziať a dohliadať, faloška nie je príjemná a spôsobuje rakovinu mliečnej žlazy...a v druhom rade si treba niečo naštudovať o tom...
Falosna gravidita, podla toho, ako to opisujes. Porad sa s vetosom a precitaj si o tom nieco na nete.
Tiez som za falosnu graviditu
Ahoj, moja fenka je už staršia ale začala knučať keď začala hluchnuť. Teraz je už skoro úplne hluchá a kňuči bezdôvodne, predtým to nerobila
Okamžite schovať všetky hračky.Ide o falošnú graviditu.A schovať najlepšie preč na určitý čas z domu.Aby ich necítila inak sa jej naleju cicky mliekom a môže dostať zápal.Toto mávam s mojou fenkou každý rok.
@mia1111111 veterinár - môže to byť čokolvek.....falošná brezosť, zápal mozgových blán, niečo ju môže bolieť.....záleží od ostatných príznakov....žerie ako do teraz? schudla? smer veterinár, nech sa netrápi....
@sintra už ma svoj vek aby podstupila sterilitu a od narodenia ma problem z krížami a klbami.A sesternica dala svoju fenku sterilizovat a ajstak mala falošnú graviditu.Dostávala tabletky na zastavenie mlieka.A nedala by som ju sterilizovať ak by som si mala ešte raz vybrať.Budem trpieť jej knučanie a haranie.
@mia1111111 moja to mala tiez, je to falosna gravidita. Museli sme je schovat vsetky hracky ale spravte to tak aby to nevidela (napr. kym je vonku). Nasa sa potom vratila, pobehovala po izbe a knucala ked ich hladala, iba ju hladkat a upokojovat. Nasej to do tyzdna preslo ale vychytili sme to zavcasu. ak uz ma ale zdurene mliecne zlazy to uz iba vetetinara riesit.
@mia1111111 Urcite navstiv veterinara. Nema nahodou pokazeny zub alebo dasna ?