Ahojte ,moj pes začal v poslednej dobe veľa piť denne vipije asi 7 misiek vody predtým vipil max 2 .Hrozne sa bojím zvelorekar je nedostupný kvôli karanténe o 2 týždne príde my sa oňho veľmi bojíme .Ale už má 7rokov .Druh :zlatý retriver 😥😓veľmi sa bojíme je to člen rodiny 🐶😓
moja keď veľa pila, bola to cukrovka.. dajte zmerať cukor
Aj nasa zacala velmi vela pit a vela aj cikala, zistili je cukrovku, pichala som jej inzulin 2x do dna, ak chces vediet viac kludne mi napis spravu
Zverolekari sú otvorený aj počas lockdownu!!!
My ti tu nemáme ako pomôcť, to vie spraviť len veterinar
@hennyinnsbruck ale sme v karanténe
@julca405 nemáte nijakého známeho co s nim vie ist veterinárovi?
@julca405 môže to mať viac príčin, moja začala veľa piť - mala nádor na slezine , treba urobiť odbery krvi, určite nečakajte dva týždne choďte aj k inému, do iného mesta
Treba psíka vziať k veterinárov čo najskôr. Najlepšie hneď ráno.
@hennyinnsbruck áno už som dohodnutá z mojou sestrou pôjde s ňou v nedeľu
@julca405 super 👌👌👌 držím palce aby to nebolo nič vážne..
Treba ho nejako dostať k tomu veterinárovi, sestra je super keď je ochotná, netreba to podceniť a hádam to nebude nič vážne 🙂
@monkabohdalova ake boli dalsie priznaky, prosim?
@lindusss2016 iné priznaky nemala, len veľmi veľa pila
skus s tým zájsť k zverolekarovi, on bude najlepšie vedieť a budeš mať aspoň pokoj na srdci, než špekulovať 🙂
@lindusss2016 len to pitie a už sa ani moc neteší na prechádzky 😓
@julca405 je kastrovana? Zvyseny prijem vody u nekastrovanych suk je csto priznakom pyometry (zapalu maternice). Tam ale vela casu na odklad nie je, hrozi ruptura a sepsa. Odmerala by som teplotu v konecniku. Ak kastrovana je, tak toto sa moze vylucit a ostavaju v hre oblicky, diabetes...ale do nedele dost dakeko no...
A nemate po ruke nejakeho ineho veterinara? Aj keby v inom meste, isto nie ste odkazani len na jedneho
Pitie vacsieho mnozstva vody moze mat naozaj velmi vela pricin a takto je to zbytocne hadat. Jedine vet a kvalitne vysetrenie. Drzim palce 🙂
Poradim ti chod na FB do psickarskej skupiny... Toto je mamickovske forum predsa len