Môj sused chrápe

tatammii
13. máj 2020

Ahojte...
Asi to sem nepatrí ale prosim radu, s priatelom byvame v podnajme sme s nim spokojní, vyhovuje nam kde sa nachadza mame všetko po ruke. Je tu problem, môj sused ma spálňu hneď vedľa tej našej (deli nas iba stena) v noci strašne chrápe, je to neúnosne, skúšala som štuple do uši, buchanie na stenu, nepomaha to.
Ak mi niekto chce dať radu choď soať skôr, tak to asi nie, on chodi soť už o 20:00 vždy keď ležim o takomto čase alebo niečo robim počujem už o takomto čase chrapot, takže zaspavam sa a prebudzam sa pri chrapote.
Už som minule s tym tlakom pri každom jeho zachrapani myslela že zavolam policiu za rušenie nočneho kludu... 😞😞😞

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anjelicek26
14. máj 2020

Sú panely,ktoré stenu odhlucnia.

erickatt
14. máj 2020

@tatammii dajte si spalnu inde

evkakozickova
14. máj 2020

@tatammii tiež jedna pod nami býva a od rána až do večera len vrieska na plné vráta a tiež stim nikto nič neurobí...

karolinakr
14. máj 2020

@tatammii dala by som si postel inde.Ja som tak mala suseda, co si vedla mojej postele dal na stenu televizor a od 18.00- 1.00 v noci na plne pecky, nie normalne, asi bol nedoslychavy, si púšťal telku
A to mi vadilo strašne.Keby dal normalny zvuk aspoň...
No ako sa poznám, zrušila by som podnájom a išla inde
Ked niekto cez deň vyspevuje, to zvladnem ale do 1.00 počúvať vrieskanie, tak to nie

tatammii
autor
14. máj 2020

@karolinakr pospel sme si dali na druhu stranu izby a dali sme tam skrynu, tym ze je to maly byt a v podstate ma len jednu izbu a potom obyvacku s kuchyniu moc na vyber nieje.

karolinakr
14. máj 2020

@tatammii vy sa poznate s tym susedom? Existuje spray do nosa proti chrapaniu, dokonca ked mu prepichnu dutiny, može sa mu spustit hlien a prestane chrapat
Možnosti su, len ludia s chrapanim to neriešia a obťažujú okolie aj roky rokúce, kým ich niekto nevyhodí z baráku

kopytko03
14. máj 2020

A štuple do uší ti naozaj nepomohli? Lebo my keď sme mali susedov čo robievali v noci diskotéky, kúpila som v lekárni kvalitné štuple a mohli sme spokojne spať.
S chrápaním si asi nepomôžeš, nie je to totiž vedome vyvolávaný hluk. Buď si zvykneš, alebo sa odsťahuješ.

leuchtturm
14. máj 2020

sak zavolaj policajtov na chrapajuceho suseda vo svojej posteli. Ak pridu, bude sranda. Bud si na to zvyknes alebo ak mate dobre susedske vztahy, povedz mu, ze take hlasne chrapanie ho obera o kvalitu Zivota a da sa to riesit u lekara.

karolinakr
14. máj 2020

@leuchtturm 🤣🤣

monika2012
14. máj 2020

@tatammii Ty riešiš chrápanie, ale ja mám problém so susedom, ktorý má s nami spojenú kúpeľňu, delí nás iba jeden múr, a teda každodenne počúvam, ako onanuje vo vani. Vždy je to prekvapko, lebo niekedy to robí ráno, niekedy naobed, niekedy večer. Neviem však dodnes, kto to je, ale je to jedno bezohľadné prasa a vždy mám to šťastie si to celé nechutné divadlo vypočuť. Je mi z toho na grc. Chrápať nechrápe.

Zato chrápe môj manžel, a ešte pri tom aj kloktá ako horská bystrinka, plus celú noc šermuje lakťami, občas mi tým svojim ostrým lakťom v spánku aj pekne treskne do hlavy. Žiaľ, nedelí nás žiadny múr. No čo, zakladateľka, nevymeníme sa? Budeš mať ku chrápaniu ako bonus ešte aj ostré lakte v blízkosti Tvojej tváre a susedovu vytrvalú hlasnú onaniu 🙂. Holt, panelákový život býva pestrý.

leuchtturm
14. máj 2020

@monika2012 tam to vidim na vylepenie odkazu dakde na prizemi: vazeny sused, onanujte tak, aby ste nas ostatnych tym nevyrusovali.

ivkazba
14. máj 2020

@monika2012 si ma pobavila, môj tiež chrápe ako vlak, keď je úplne pri mne, tak mi z toho až v hlave duní. Navyše keď je na chrbte, tak zvykne mať spánkové apnoe, že prestane dýchať, na to sa neviem ako vždy zobudím (asi mám nejaký senzor) a šťuchnem do neho, aby začal dýchať. No a lakeť či päsť v hlave alebo v ramene tiež občas mávam. Ale zvykla som si, zaspím pri tom a nezobudím sa na to chrápanie, jedine na to apnoe.

lubkavargova1
14. máj 2020

Jaj zeny...a ja to dam do opacneho garde...ja chrapem a stucham laktami a aj kopem...moj priatel to ma vesele ked zaspavame teda. Niekedy ho fakt lutujem 🙂