Môj sen

natt95
28. apr 2014

Ahojte aktuálne mamičky aj budúce mamičky 🙂
Chcem sa vám všetkým priznať, že vám v kútiku duše závidím, ale nemyslím to v zlom, len by som tiež chcela byť v roli šťastnej maminky, len akosi nemám partnera, ktorý by mi k tomu dopomohol ;) ..možno si poviete, že mám 18 a mám ešte kopu času, ale tá túžba je ozaj silná..keby som mala na to príležitosť a vhodné podmienky, tak neváham ani sekundu...často si predstavujem, aké by to bolo, ale zatiaľ musím ostať iba pri snívaní :(
dúfam, že ma niektorá chápete, je ťažké vyjadriť to všetko slovami..
na záver tejto mojej "spovede" by som vám všetkým chcela popriať veľa šťastia, zdravia a hlavne veeeeľa lásky, tá je dôležitá ;) a prajem krásny zbytok večera 🙂

stefka33
28. apr 2014

@natt95 Ja ti prajem nech sa ti to skoro splní. V dnešnej dobe sa to často nevidí aby také mladé žieňa túžilo po rodinke. 🙂 Je mi to veľmi sympatické.

natt95
autor
28. apr 2014

jeeej ďakujem krásne stefka 🙂

ematko29
29. apr 2014

@natt95 ja som sa vidávala v 19tke ahned som chcela bábo,môj manžel chcel ,ale ešte počkať,že som velmi mladučká.Vydržala som do 20atky apodarilo sa mi ho prehovoriť,potom sa ale nedarila a bábo prišlo v 22rokoch tak akurát.Takže chcieť niekedy nestačí sú aj iné okolnosti čo bránia i ked je aktualny partner 🙂 Horšie je,že v dnešnej dobe sa ani chalani nehrnu do stavu otcovského ,tak ti prajem aby si našla dostatočne zreleho muža ktorý tak ako ty túži po rodine 🙂A zbytočné čakanie nestojí zato,

natt95
autor
29. apr 2014

@ematko29 ďakujem pekne za podporu 🙂 a budem sa snažiť nájsť si vhodného chlapa, aj keď s nimi je to niekedy ťažké ;)

ematko29
29. apr 2014

@natt95 ja viem,niekedy tten pravý príde v 18tke niekedy aj v 35,čo snad nebude tvoj prípad.Nikdy nevieš kedy toho pravého stretneš. Mne ked sa narodila dcera tak sestra hovorila,že sa nikdy nevidá,lebo nemôže nájsť toho praveho,a to ešte netušila,že o 2roky sa jej narodí syn 🙂

adri266
29. apr 2014

@natt95 chapem Tvoj sen, mojim snom bolo mat aspon 3-4 deti, zial, nevyslo to 😔

Chcem Ti ale poradit, aby si si najprv poriadne uvazila, ake to bude a s kym to bude. Su zeny, ktore sa rozhodnu mate dieta ako slobodna matka, ale to su uz vacsinou zeny, ktore maju za sebou uspesnu karieru, maju dost penazi. Ty si mlada, mas z coho seba a dieta zabezpecit?
Dalsia vec, precitaj si tu, ake problemy mavaju zeny so svojimi manzelmi ci partnermi. Najst si spravneho chlapa v dnesnej dobe, to je ako vyhrat Lotto.
Takze najprv si najdi toho spravneho chlapa, zreleho /tym nemyslim stareho, ti su niekedy este horsi 😎 /, schopneho sa o rodinu postarat.
Rob to, co robia samicky v priprode 😀 Teda hladaju najlepsieho samca, ktory sa vie o rodinu postarat

marse
29. apr 2014

@natt95 na snoch nie je nic zle, vydrž ono to pride v ten pravy čas 😉 a mlada? ja som v 18 uz mala dcerku.. otehotnela som v 17 dobrovolne, lebo som chcela aby nas s priatelom nerozdelili. Som mrcha viem 😀 ale Sťastna mrcha. A šťastna mamina 😉