Môj psík sa zmenil

31. okt 2020

Ahojte... Bývam s mamou, nášho psa mame už 7 rokov... Už od šteniatka spal so mnou v izbe, stále bol pri mne keď sa išlo spať, na mojej posteli. Skoro 6 rokov to takto bolo. Či už sa presúval nábytok alebo hocičo stále chcel spať v mojej izbe. Neviem prečo ale už nechce. Veľa sa toho pri tom ani nezmenilo, že by mal nejaký konkrétny dôvod, proste postupne za posledný rok a pol asi. Začalo to tak, že postával pri dverách, ci ho nepustím preč (občas som pustila ale snažila som sa aby to vzdal a išiel si ľahnúť na posteľ). No teraz už začne škriabat a búchať do dverí a hlasno štekat, takže nemám na vyber a musím mu otvoriť dvere a hneď beží rovno k dverám ku spálni a začne stekat aj na tie k mame a už nikde inde nechce spať len v spálni. Nechápem čo sa to s nim stalo, ale strašne ma to mrzí, pretože mám pocit ako keby ma už ani nemal rád a naozaj nechápem prečo sa to zmenilo. Neviem ako ho mám naučiť opäť spať v izbe alebo ako mam prísť na dôvod tej zmeny...

vierkainka
31. okt 2020

Psiky sú velmi senzibilne. Možno mamku niečo trápi, niečo o com neviete ani vy... Možno je citovo smutná možno ju trápi nueco zdravotné. Psiky to cítia. Vás psík vás má určite rád o tom nepochybujte, len teraz ho vaša mama potrebuje viac. A ak ju nič netrápi, možno ten psík sa proste rozhodol byť teraz chvíľu s nou, pri nej, byť jej spoločníkom. Neziarlite, užívajte si tie krásne chvíle že máte mamku aj psíka ešte pri sebe.❤️🐕

miiriaam
31. okt 2020

@vierkainka uplne krasna reakcia! 😊

mirabelia
31. okt 2020

@vierkainka úplne súhlasím, krásne napísané 🙂 už len doplním, že som nedávno čítala článok o herečke Shannen Doherty z Beverly Hills 902 10, že ju na chorobu upozornil práve jej pes...čiže určite sú to senzibilné stvorenia 🙂

vierkainka
31. okt 2020

@miiriaam dskujem❤️🌼

lubisvecko
1. nov 2020

Neber to takto, vobec to takto nemusi byt ako si ty myslis, psiky citia velmi ako je kto na tom a mozno teraz ona ho viacej potrebuje 🙂