Dobrý deň, nedávno som išla venčiť psa v neskorších hodinách. Ako som išla po ulici uvidela som veľkého labradora, bez majiteľa. So psom (westík, malé plemeno) som začala utekať ale pes nás rýchlo dohnal, nakoniec my omylom vypadlo vodítko z ruky, ako som sa buchla o lampu a do môjho psa sa druhý pes zakusol. Veľkou pusou ho kusol po celej dĺžky burška a ja som sa ho snažila vytrhnúť nakoniec psa pustil a ja som ho zobrala do ruky a zastavilo mi auto, ktoré ma odviezlo so psíkom domov (dobrý ľudia ešte stále existujú). Už bolo 11hodín večer a psa som aj s manželom prezrela a nič tam nemal. Na další deň som sa pozrela a mal tam niečo cez 5mm ranu, hneď som brala psa k veterinárovi. Tam ho čistila, podávali mu infúzie a nakoniec ho operovali až 8cm veľkú ranu. Platila som cez 200eur. Peniaze mi nevadia, ale ten pocit aj ostatným ľudom neprajem. Problém je v tom, že som tak o 3 dni agresívneho psíka spoznala, a náhodou poznám aj majiťeľa. Viem už že sa nedá nič robiť, mala som zavolať políciu ten večer, ale čo s tom paní čo len takto nechá behať psa, nejaký pes mohol aj umrieť, nechcem aby henten psík bol utratený ale nemalo by sa pani dohovoriť?
Urcite by som sa ozvala. Ja mojho nenechavam bez voditka pobehovat, lebo je to "velky cierny zly pes" aj ked je to maznak.
A tu je spon poznat, preco deti do 15 rokov by som nenechala vencit ani hracku same. Nie su psychicky pripravene celit niecomu takemu 😒
Skore uzdravenie psikovi 🙂
ja som velky psickar, sama mam tiez “velkeho cierneho zleho” psa....ale po skusenostiach s arogantnymi psickarmi nosim jenoducho kaser a hotovo....sice by som ho nepouzila na kazdeho psa co k nam bezi, pretoze velakrat su to neskodne psy, ale bez milosti by som ho pouzila na psy, o ktorych viem, ze su zle a utocne a majitelia su arogantni idioti a agresivneho psa si napriek upozorneniam na voditko nezapnu
Pes za to nemoze-vzdy je na vine majitel.Ja osobne by som za majitelom urcite zasla a povedala,co sa stalo.Neviem,ci sa stava bezne,ze mava psa pusteneho napriek tomu,ze je evidentne agresivny,ale mohlo sa kludne stat,ze pes mu proste len nejakou blbou nahodou usiel a on vobec netusi,ze sa nieco stalo.V kazdom pripade by som sa s nim porozpravala...Prajem psikovi skore uzdravenie