Môj obdiv voči vám

6. jan 2023

Nechcem vyvolať touto témou žiadne hádky ani nič podobné a preto aj poprosím, aby kto má chuť na nejakú peknú poznámku, si radšej hryzol do klávesnice.

Ležím v posteli pri chorej dcére a zúfalo prosím v mysli o to, aby jej bolo lepšie, aby tie hrozné horúčky pominuli a aby do rána všetko prešlo. A to je "len chrípka"...

A tak mi napadlo, že obdivujem všetky ženy, ktoré napriek tomu, čo ťažké v živote prežívajú (vážne choroby, rozvody, iné problémy), majú v sebe lásku a vieru a nestrácajú ju ani v týchto ťažkých životných skúškach, kedy neprichádza zjavne k žiadnemu rýchlemu zázraku na počkanie. Máte môj obdiv.

kimina21
6. jan 2023

Skore uzdravenie❤

bloger
6. jan 2023

Aj ty máš v sebe lásku a vieru. To znamená, že ten obdiv patrí aj tebe. Je normálne, že sa bojíš o svoje dieťa. Skoré uzdravenie dcérke.

svetlonos
6. jan 2023

To si krasne napisala a suhlasim s tebou. Nech to dcerke rychlo prejde ❤️ a je znova zdrava, stastna. Neviem, ci ste skusali ale nam pomohlo zrazat teplotu kupelom. Najskor teplu vodu a postupne vlaznu, aby mala 36 stupnov. Tak malemu klesala teplota ke mal uz 40 tky.

zuzitko74
6. jan 2023

Toto je tak krásne iné. Páčia sa mi ľudia, ktorí aj uprostred svojho osobného trápenia sú ochotní vidieť dobro v iných ľuďoch. Ďakujem, že si to sem napísala a prajem dcérke skoré uzdravenie.

beata_k
6. jan 2023

Ja som mala 2 tyzdne dozadu babatko v horuckach ako tvoja dcerka. Uz som nevladala ho celu noc drzat na rukach a dojcit. Ale v najtazsich chvilach som vzdy pomyslela na mamicku @calin. Ma moj velky obdiv a je pre mna inspiraciou v tazkych chvilach.

Prajem skore uzdravenie. Ja viem, noc je tazka a dlha. Drz sa.

dankanka
6. jan 2023

Ako velmi poznam tento pocit! Zelam vela sil, trpezlivosti. Verim, ze coskoro bude lepsie!

ysseba
6. jan 2023

Držím palce aby sa dcérke polepšilo a čoskoro bola fit 🙂 A krásne si to napísala, obdiv si zaslúžiš Ty. Tak ešte raz prajem skoré uzdravenie

zdenkastanka
6. jan 2023

Skore uzdravenie❤myslim ze na toto si pomyslí kazda z nas pri chorom dietati... sopliky, kasel ok.. ale moj strašiak su teploty.hlavne ked trvajú par dni... a nejdu pomaly ani zrazit... och ani pomysliet😱😱drzte sa💪🏼🙏🙏

autor
8. jan 2023

Ďakujem všetkým 🙏 konečne je zasa dobre... ❤️