Môj mozog odmieta prijať, že som pekná žena

20. aug 2023

Ahojte vzhľad a sebavedomie ma trápi už od školy bola som šikanovaná a vysmievana neskôr som sa liečila z depresii. Po rokoch som sa postavila na nohy veľa veci vyriešila.. Aj vyrástla do krasy. Denne ma chváli x mužov otáčajú sa dvoria mi chvália ma zaujímajú sa. Dostávam stovky komplimentov a nápadnici sú všade. No môj mozog odmieta uveriť ze je to úprimne. Aj po rokoch sa trápim pre vzhľad pre postavu nedokážem veriť ze to je pravda. Moja hlava odmieta moje telo. Ten boj je už neúnosny. Hanbím sa nemám vzťahy tak isto ani sex. Neviem čo s tým...

candii
20. aug 2023

Psychológ.

ckocka
20. aug 2023

Aj úplne obyčajné ženy čo nevyrástli priam do krásy majú vzťah a sex.

anjelicek26
20. aug 2023

Denne ma chvali x muzov a dostavam stovky komplimentov😅 Nefantazirujes trocha bez ohladu na vzhlad🫣😂

bloger
20. aug 2023

Sama si to hovor pre seba. Vždy pred zrkadlom. Toto som ja a som krásna. Je mi ľúto, že si zažila šikanu. Zrejme aj to je dôsledkom tohto. Je to také hlboké zranenie duše. Prajem ti aby si znova objavila, že si krásna a hodná lásky. Všetko dobré.

jamimo
20. aug 2023

pre mnohé krásne ženy je ich krása prekliatie. Od mladého veku sú terčom posmeškov za pekné pery, veľké oči, dlhé nohy, pekné vlasy, postavu. Často dostávajú nálepky hlúpych žien... Očakáva sa, že majú byť "len" pekné, tobôž nie múdre. Tooo.. už je vrchol, aby bola múdra a pekná. Mnoho pekných žien (vo svete top modelky, herečky... ) majú škaredých mužov (nerada to píšem, len neviem ako ináč...) Prefetovaných rockerov, pankáčov, alkoholikov, malých, pupkatých, bez vlasov... A vieš prečo? Lebo majú pocit, že si nezaslúžia pekného muža, niečo lepšie. Lebo tí "škaredí chlapi" to s nimi vedia. Krásou neohúria, ale= tokajú, balia, nosia na rukách, básnia a spievajú ódy, kupujú šperky, milujú sa až na druhý svet... Naplno. Preto vždy majú úspech... Poznám pekné ženy, aj vzdelané, už sú rozvedené. Keď sa opýtam prečo si sa vydávala? Odpoveď : Hm, lebo som si myslela, že vo veku 28 rokov by ma už iný nechcel a ostala by som sama, a on sa zdal byť taký dobrý... 🤷‍♀️ až na to, že po svadbe sa zmenil.
Myslím, že by ti pomohola psychoterapia. Nájsť svoju hodnotu, stratenú úctu. Každý z nás je svojim spôsobom krásny a niečím zaujímavý.

bublinka1426
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marianarem
20. aug 2023

No treba vyhladat psychologa, podla mna si este podstatu problemu nevyriesila, len sa ten problem nejako transformoval. A nizke sebavedomie sa skryva za inou fasadou. Vybudovanie skutocneho sebavedomia, ked clovek zacina v podstate z nuly, je dlhodoby proces a nic vonkajsie ti ho neda, ani tie stovky komplimentov. Hladat treba vo svojom vnutri.