Ahojte ....moj manzel nechce nikde chodit.....byvame na dedine maximalne ideme okolo dediny na zmrzlinu alebo do obchodu do mesta to je cele a vraj som narocna mame aj deti napiste mi co si o tom myslite ..dakujem
Ved nech nechodí, naloz decká do auta a spravte si výlet len vy,
No tak ja mam doma takého istého.... A to ešte robí mimo svk. 2 mesiace je v robote a tých pár dní co je doma, sedí doma na gauči alebo na dvore...
To je ten život asi na dedine? Práca a potom doma práca . A načo niekam ísť keď môžem byť vonku na dvore 😁?
@strapatapupava ty si aká vtipná 🙈 poznáš všetky rodiny a ich pomery na svk, keď takto škatuľkujes? Lebo tie ženy doma sedia a o všetko okolo domu a deti sa stará kto? Mm bol taky odjakživa, bez ohľadu nato, kde pracuje.....
@strapatapupava presne. V kazdej teme je. V kazdej. Najmudrejsia na svete. Mam pocit ze 24 hodin denne je na MK 🙈
@viestta Sú aj také ako píše
@strapatapupava
Ľudia sú rôzni. Aj takí ako píšeš ty, aj takí ako píše púpava.
Co si myslime my? Co si mysli manzel? Ved s nim sa treba porozpravat...dohodnut...najst kompromis..
@strapatapupava povacsine maju taki chlapi v zahraničí milenky 😉
Vymenim za mojho manzela. Ten by chodil kade-tade, neraz sadneme do auta ani netusim kam ideme.
Ja mam obcas tohto plne zuby.
Ale vazne.... aky bol predtym? Vzdy bol domased? Nevie/nechce spravit kompromis?
Preco nechce nikam ist? Ma to v povahe alebo chce proste setrit? Nema rad spolocnost?
Ono sa to dost odvija od penazi....pracujes? Mas prijem? Tak vam, ako rodine zaplat vikendovy pobyt niekde, kup listky do divadla ak ma kto postrazit deti, pozvi ho na veceru do mesta....nenechavaj to na nom ak je domased nebude ti vymyslat program....
@strapatapupava a myslíš, že muži na turnusoch žijú v celibáte? Určite nie všetci.
čo si o tom myslíme? Totálne premrhaný život