Môj manžel nechce nikde chodiť

24. júl 2021

Ahojte ....moj manzel nechce nikde chodit.....byvame na dedine maximalne ideme okolo dediny na zmrzlinu alebo do obchodu do mesta to je cele a vraj som narocna mame aj deti napiste mi co si o tom myslite ..dakujem

sasa1310
24. júl 2021

čo si o tom myslíme? Totálne premrhaný život

margitaf
24. júl 2021

Ved nech nechodí, naloz decká do auta a spravte si výlet len vy,

nanka1986
24. júl 2021

No tak ja mam doma takého istého.... A to ešte robí mimo svk. 2 mesiace je v robote a tých pár dní co je doma, sedí doma na gauči alebo na dvore...

mamusa34
24. júl 2021

To je ten život asi na dedine? Práca a potom doma práca . A načo niekam ísť keď môžem byť vonku na dvore 😁?

lvula
24. júl 2021

@sasa1310 to je tvoj názor. Kazdy človek je iny a kazdeho naplna v živote nieco ine. Za to, ze nerád chodí po vyletoch neznamená, ze preňho je jeho život menej naplneny než ten tvoj.
Blbé je, ze s manželkou evidentne nie sú na rovnakej vlnovej dĺžke.

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nanka1986
24. júl 2021

@strapatapupava ty si aká vtipná 🙈 poznáš všetky rodiny a ich pomery na svk, keď takto škatuľkujes? Lebo tie ženy doma sedia a o všetko okolo domu a deti sa stará kto? Mm bol taky odjakživa, bez ohľadu nato, kde pracuje.....

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hylary
24. júl 2021

@strapatapupava presne. V kazdej teme je. V kazdej. Najmudrejsia na svete. Mam pocit ze 24 hodin denne je na MK 🙈

desore
24. júl 2021

@viestta Prepac, ale vyjadrujes sa ako by si mala tri ludove. Trosku urovne 😉

lenkakravcova
24. júl 2021

@viestta Sú aj také ako píše
@strapatapupava
Ľudia sú rôzni. Aj takí ako píšeš ty, aj takí ako píše púpava.

zirafienka
24. júl 2021

@desore ale keď odhliadneme tie výrazy😉, tak to @viestta vystihla...

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivangeline
24. júl 2021

Co si myslime my? Co si mysli manzel? Ved s nim sa treba porozpravat...dohodnut...najst kompromis..

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leuchtturm
24. júl 2021

@strapatapupava povacsine maju taki chlapi v zahraničí milenky 😉

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lavienocka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lavienocka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tami2014
24. júl 2021

Vymenim za mojho manzela. Ten by chodil kade-tade, neraz sadneme do auta ani netusim kam ideme.
Ja mam obcas tohto plne zuby.
Ale vazne.... aky bol predtym? Vzdy bol domased? Nevie/nechce spravit kompromis?
Preco nechce nikam ist? Ma to v povahe alebo chce proste setrit? Nema rad spolocnost?

zooeynka
24. júl 2021

Ono sa to dost odvija od penazi....pracujes? Mas prijem? Tak vam, ako rodine zaplat vikendovy pobyt niekde, kup listky do divadla ak ma kto postrazit deti, pozvi ho na veceru do mesta....nenechavaj to na nom ak je domased nebude ti vymyslat program....

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sasa1310
24. júl 2021

@lvula ja si nemyslím, že tu ide len o výlety. Ale celkovo. A áno, jasné, že sa nájdu ľudia, ktorým stačí na život jedna dedina a nič viac nepotrebujú vidieť. Aj tak si stále myslím, že ten život je totálne premrhaný.

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oli18
24. júl 2021

@strapatapupava a myslíš, že muži na turnusoch žijú v celibáte? Určite nie všetci.