Ahojte, mužovi sa pokazil mobil, tak si prehodil sim kartu do môjho mobilu.
Dnes mi volalo nejaké číslo, keď som zodvihla, hovoril so mnou nejaký chlap a zháňal sa po mojom mužovi v maďarčine. Volal na jeho sim kartu, ale to som si všimla až neskôr.
Keďže ja po maďarsky neviem ale muž áno, povedala som mu, že neviem po maďarsky. On sa potom spýtal po anglicky, či je možné komunikovať v angličtine, tak som odpovedala že áno.
Položil.
O 3 minúty som volala na to číslo zo svojho mobilu a dvihla mi to žena. Tak sa jej pýtam, že čo trebalo. Mala naponáhlo, že práve prišla do práce a položila. Tvrdila mi, že ona určite nevolala, tak som jej po tom, čo položila poslala screen obrazovky, aj ako dlho sme spolu volali.
Keď som si dala zistiť majiteľa telefónneho čísla, ukázalo mi nejakú vysokoškolskú pedagogičku z Trnavy.
My žijeme na východnom Slovensku.
Môže takto nejak zblbnúť telefón a prepojiť nejako dve hovory?
Mne tak tiež raz volalo nejaké číslo (klasické slovenské mobilné číslo). Nedvihla som, lebo som volala zo služobného. Tak som potom volala to číslo naspäť a chlapík mi tvrdil, ze na to moje číslo nevolal... Potom sa to zopakovalo ešte raz o pár dní, iné číslo. Tak ja neviem 🤷♀️
Neprepojil dva hovory ale ten prvý bol podvod a použil číslo tej ženy. Reálne volal z iného čísla.