Ahojte. Vedel by uz niekto povedat prosim kedy bude fungovat stranka? Stale ju mam zamieynutu a musim si pozriet bazar a surne odpisat ludom koli odoslanym balikom. Dakujem
Veru aj mne vypisuje www.modrykonik.sk je zamietnuty co sa to deje.Jedna normalna stranka aj ta sa musi posrat prepacte za vyraz
Ani mne nefunguje prezeranie bazára a mojho albumu, budeme musieť napísať adminovi, inak si nepomôžeme, ja som sa už asi rozlúčila s účtom na modrom koníkovi, čo už, nechápem to.
ani mne nefunguje
Ešte stále to nefunguje, i ked ráno som sa dostať do odkazov cez link, ktorý mi chodí na mail /na telefone/
Ani mne to odvcera nejde,myslite,ze to uz niekto z kompetentnych riesi?neviem,kde im mozno napisat..to vyzera ako daky virus alebo co
Ide vam to
Niekedy sa stane aj mne, ze nemozem odoslat prispevok. Nevypisuje nic, len nejde odoslat. No nie za kazdym, ale tak vie to niekedy celkom slusne nahnevat, zvlast ked sa rozpisem a potom nic
Vyskusam to vycistit
Kočky práve som to vyčistila podľa návodu a všetko mi ide 🙂
Ak sa nevieš dostať do Bazáru, Upozornení, Internej pošty, vyčisti si svoj prehliadač podľa návodu v Častých otázkach
Prípadne dočasne použi iný prehliadač (Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer...).
Mne toto pomohlo 🙂 Tiež mi to nešlo ... A pekne som si podľa návodu vyčistila a fičí to 🙂
Mam z toho chaos nie som technicky typ :(( a kde je ten navod prosim,respektive kam orv kliknut??dakujem moc
@gurupitkas páááči 🙂
Dakujem krasne 🙂 🙂 🙂
@gurupitkas Funguje ? 🙂
Baby uz vam to funguje?..mne všetko okrem môjho bazara,tam sa neviem dostat 😱 a netusim ako mam spustit to vyčistenie,Ked som na telefone😲
Neviem, bazar nepouzivam, upozornenia nefunguju, ip ano (vymazala som, restartovala a nrfunguje dalej)
Uz mi to ide, vyčistila som to podla navodu hore, ďakujem
Tteba vycistit prehliadavac ci co..mne to uz ide
Ide mi to jupik
@simona_simi ďakujem kráásne ide mi to 🙂
@savory Páááči 🙂
Mňa by to tiež zaujímalo, nič mi nejde, neviem sa nikde dostať, trvá to už dosť dlho od včera od 18.00 hod.🙄