Nezdá sa vám to ? Mne príde pomaly každá druhá diskusia akoby založená pubertiak mi alebo inými čo sa musia,robia si srandu. Začína to tu byť odveci.
@jarmila2010 no som zvedavá.clovek sa tu chce odreagovať kým deti spia, počítať kto čo rieši,aké má problémy a len otvorím a somarina za somarinou.
Ale nezabudajte, ze vikendy su volne 😂
Tak vies, ked klesá čítanosť, tak si aj admin niečo na rozbeh vymyslí...
@stary_ujco aj to môže byť tie témy o šetrení kde sa dohadaju o vláde a ine
Trollovia a mam silny pocit, ze polovicu tem musia vymyslat aj admini, aby mala stranka navstevnost.
@stary_ujco inak,aj to je dost mozne...a potom sa to objavi na fb ,kde sa na tom kazdy bavi...
@jarmila2010 to vies. Mamicka z modreho konika je taky etalon zivotnej rozhladenosti 🙂
Mna zaujima preco anonymne taka otazka?
A väčšina tých "trapošín" je založená anonymne... Presne ako toto 😉
Ja mam dojem, ze niektore temy tu zakladaju admini. Vzdu to ma rovnaky scenar. Bludna tema, ktorej nazov je o chvilu opraveny, pricom ine skomolene nazvy tu trcia aj par dni. Temu vzdy zalozi anonym. Par krat odpise na rozprudenie debaty a uz sa neozve.
najviac bezvyznamnych tem zakladaju prave anonymne osoby.
Ja len čakám kedy mk upadne do zabudnutia, že to tých ľudí prestane baviť.
Ja som tu prišla len kvôli bazaru,že je tu väčší výber a lepšia cena ako na Bazoši
Témy o očkovaní, o covide a Ukrajincoch zakladajú trolovia len na rozdúchavanie vášní. Btw. už dávno tu nijaká nebola 😉🤣
No hlavne že sa schovávaš pod anonym 🤦
Prečo píšeš anonymne?
To nemas pravdu. Bazos je lacnejsi, ale tu je vacsi vyber.
@stanulienkat tak to neviem, turistické nosiče tu boli drahšie ako na Bazoši . A zas tu nájdem také veci čo na Bazoši málokto predáva ako napr plienkpve nohavičky
@athom som reálna osoba s deťmi,vek dávno dávno nad 18.
@lilope treba založiť, ale hlavne anonymne 😀
prepac, ale ked nechces, aby sme sa ta povazovali za trolla, tak si mala zalozit temu normalne pod svojim nickom a nie ako anonym.
@mamusa123456789 už letííím 🤭
@bessie12 veď mne je to jedno,mne na Tom svet nestojí že má niekto považuje za tepla,len som chcela poukázat ako to tu je majte s
pockaj,az skoncia prazdniny...zredujkuje sa to